Advert
Advert

Viranşehir Belediyesi’nden Rekor Yol Yatırımı

'Bozuk Yol Kalmayacak' sloganı ile hizmet atağını sürdüren Viranşehir Belediyesi, 4 buçuk yılda bin 363 km stabilize yol çalışması gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediyesi’nden Rekor Yol Yatırımı
Viranşehir Belediyesi’nden Rekor Yol Yatırımı Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin göreve geldiği 2019 yılının mart ayından bu yana,  ‘bozuk yol kalmayacak’ sloganı ile Viranşehir’de stabilize yol çalışmalarında adeta bir rekora imza atıldı. İlçe merkezi ve kırsalda yolları daha kaliteli ve modern hale getirmek için yoğun bir mesai harcayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Ekinci’nin görev yaptığı 4 buçuk yıllık dönemde 1363 km stabilize yol çalışması yaptı. Çalışmalarla bir yandan ilçenin yol ağını genişleten ekipler, bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların program dâhilinde merkez ve kırsal mahallelerde devam edeceği bildirildi.

BAŞKAN EKİNCİ: ULAŞIMI KONFORLU HALE GETİRİYORUZ

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'in gelişmesi ve kalkınması için yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını belirterek, göreve geldikleri günden bu yana ilçede alt ve üstyapıda yaptıkları çalışmalarla büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi. Viranşehir’in dört bir yanında yolların daha konforlu ve kullanışlı hale gelmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü vurgulayan Başkan Ekinci, “Viranşehir’de değişim ve dönüşüm sürecek. Asfalt, kilitli parke ve sathi kaplama çalışmalarının yanı sıra stabilize yol çalışmalarında da bir rekora imza attık. Yaklaşık 4 buçuk yılda Viranşehir’imizde 1363 km stabilize yol çalışması gerçekleştirdik. Verdikleri emeklerinden dolayı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Yollarımızı yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getirmeye devam edeceğiz” dedi.

urfa çağdaş urfa haberleri viranşehir yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı