Advert
Advert

Harran’da Yeni Mesire Alanında Çalışmalar Devam Ediyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda ilçede eksik hizmetler tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye yeni kazandırılan mesire alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Harran’da Yeni Mesire Alanında Çalışmalar Devam Ediyor
Harran’da Yeni Mesire Alanında Çalışmalar Devam Ediyor Admin
Advert

Harran ilçesinde yeşile, yeşil alana ve park sayısının artması için vatandaş odaklı hizmet anlayışı her geçen gün daha da hızlanıyor. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Vatandaşımızın sosyal hayatı ve konforu önceliğimizdir” diyerek, ilçede her kesimden vatandaşın yararlanabileceği mesire alanında çalışmaların tüm hızıyla sürdürdüğünü belirtti.

Çalışmalar bittiğinde Harran çevre yolunu baştanbaşa estetik görüntüsüyle süsleyecek olan mesire alanında vatandaşlar doğayla iç içe zaman geçirme imkânı bulacak. Alanda başlayan yol ve kaldırım çalışması devam ederken, öte yandan ağaçlandırma çalışmaları da sürüyor. Kısa zamanda hizmete girecek olan mesire alanında çocuklar için oyun alanları, yetişkinler için de kamelyalar ve oturma alanları oluşturulacak.

Harran’a verilmiş sözlerinin olduğunu söylen Başkan Özyavuz, Yol, su, yeşil alan, alt ve üst yapıya çok büyük bir önem veriyoruz. Girişimlerimiz sonucunda ilçemize doğalgazı getirdik. Bugün de büyük hizmetlerimizin ve verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’ın izniyle en kısa sürede mesire alanındaki çalışmalarımızı bitirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 

urfa çağdaş urfa haberleri harran park çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı