Advert
Advert

Tanju Çolak ‘’Şanlıurfa'da geleceğin futbolcuları yetişecek’’

Milli Takım eski Futbolcusu Tanju Çolak ile bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yetenekli çocukların keşfedilip süper lig takımlarına katılımlarını sağlamak amacıyla kentte Tanju Çolak Futbol Okulu kurulacağının müjdesini verdi. 15 yıl önceki Şanlıurfa ziyaretinde kentin büyük bir köy olduğunu dile getiren Çolak Başkan Beyazgül ile birlikte kentte değişim ve dönüşümün yaşandığını söyledi.

Tanju Çolak ‘’Şanlıurfa'da geleceğin futbolcuları yetişecek’’
Tanju Çolak ‘’Şanlıurfa'da geleceğin futbolcuları yetişecek’’ Admin
Advert

Milli Takım eski Futbolcusu ve Türk Futbol tarihinde gol kralı olarak anılan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ahmet Dursun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi. Sakıbın Köşkünde gerçekleşen görüşmede Başkan Beyazgül Şanlıurfalı çocuklara müjdeler verdi.

Kültür, Sanat ve Gastronominin yanı sıra kentin spor şehri olması yönünde tesisleşme sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentte 10 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Tanju Çolak Futbol Okulu müjdesini verdi.

Keyifli bir sohbetin gerçekleştiği görüşmede Türk Futbol tarihinin önemli isimlerinde Tanju Çolak’ı Şanlıurfa’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Tanju Çolak’ı Şanlıurfa’da ağırlamaktan çok mutluyuz. Bir mutluluğumuz daha var. 12-15 yaş arası yetenekli gençleri keşfedecekler’’ dedi.

Şanlıurfalı çocukları keşfetmek için kente geldiğini anlatan Milli Takım eski oyuncusu Tanju Çolak, ‘’Şanlıurfalı çocukları keşfetmek için kente geldi. Buradaki çocuklar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda antrenman yapacak. Çocuklarımıza ben bu şansı vereceğim ama yeter ki sahada çıkın görevinizi yapın. Tesis önemli, bana derseniz gelin tesis yapın ona da hazırım. Ben bu çocuklar için her şeyi yapmaya hazırım. Çocuklarımızı sosyal medyadan kurtarmalıyız derken Başkan Beyazgül’de biz sizinle her şeye varız diyerek kurulacak olan tesis için destek verdi. Çolak, 10 dönüm alan üzerine Ankara’daki gibi Tanju Çolak Futbol Okulu’nun kurulması için ben hazırım’’ dedi.

TANJU ÇOLAK, ‘’ŞANLIURFA MODERN BİR ŞEHİR’’

Daha önceki Şanlıurfa ziyaretinde kentin büyük bir köy olduğunu dile getiren Çolak Başkan Beyazgül ile birlikte kentte değişim ve dönüşüm yaşandığını ifade ederek, Şanlıurfalı çocuklar için kente geleceğim. 15 yıl önce Şanlıurfa köy diyordum ama artık şehir olmuş, 2 buçuk milyonu aşmış. Şanlıurfa böyle güzel ve değerli bir Başkana sahip ve herkesin önünde söz de verdi. 10 dönüm alan üzerinde saha yap, tesis yap, Tanju Çolak Futbol okulunu açacağım burada. Başkanımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Şanlıurfa’nın misafirperverliğinin her şeyin üzerinde olduğunu ifade eden Çolak, çocuklar için mücadele eden Başkan Beyazgül’ü tanımaktan mutlu olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’da Tanju Çolak Futbol Okulunun kurulması için 10 dönümlük alanın tahsis edileceğini anlatan Başkan Beyazgül’ün bu müjdesine çok sevinen Tanju Çolak, İş İnsanı Maruf Güneş ile Nihat Kırmızı’ya seslenerek projeye destek vermelerini istedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

Tanju Çolak Futbol Okulu ile birlikte Şanlıurfalı çocukların hayallerini gerçekleştireceklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bu gün gerçekten çocuklarımız için Şanlıurfa’mız için bir ivme günüdür, bir enerji günüdür. Çocuklarımız bunu beklemiyorlardı ama Tanju Çolak bunu düşündü buraya geldi. Şimdi çocuklarımız heyecan içerisindedir. Gelecekleri için daha güzel hayaller kuracaklarına inanıyorum ve o hayallerin gerçekleşmesi için de Tanju Çolak buradadır’’ dedi.

Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ahmet Dursun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyenin kente kazandırdığı Futbol Okullarını ziyaret ederek genç sporcularla bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Futbol Okulunda Şanlıurfalı sporcu çocuklarla bir araya gelen Tanju Çolak Büyükşehir Belediyesinin Futbol okuluna hayran kaldı. Gençlerle bol bol fotoğraf çektiren Tanju Çolak, Türbinden gençlerin futbol karşılaşmasını izledi.

Şanlıurfalı gençlere Tanju Çolak Futbol Okulunun müjdesini burada da yenileyen Başkan Beyazgül, çocukların formalarını imzaladı.

urfa çağdaş şanlıurfa spor urfa haberleri futbol okulu katılım sağlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı