Advert
Advert

Okul kantinlerine sıkı denetim

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasının ardından öğrencilerin sağlığı için okul kantinlerinde hijyen ve sağlıklı gıda satışı denetimleri gerçekleştirdi.

Okul kantinlerine sıkı denetim
Okul kantinlerine sıkı denetim Admin
Advert

Geleceğin teminatı olan öğrencilerin sağlığına önem veren Viranşehir Belediyesi, okul kantinlerinde öğrencilerin sağlıklı besinler tüketmesi için denetimlerini sıklaştırdı. 2023-2024 eğitim- öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda bulunan kantinlerde sıkı denetim yapıyor. Başta hijyen ve temizlik kontrollerini titizlikle sürdüren zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığını ön planda tuttuğu denetimlerde ürünlerin son kullanma tarihlerini inceledi. Okul kantinlerinde satılmaması gereken ürünlerle ilgili de hatırlatma yapan ekipler, kurallara uymayan kantin işletmecilerine yönelik işlem uygulanacağını belirtti. Denetimler esnasında herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan zabıta ekipleri, kurallara riayet eden işletmelere teşekkür etti.

Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri, öğrencilerin sağlığı için ilçedeki tüm okullarda kantin denetimlerini belirli aralıklarla sürdürecek.

urfa çağdaş viranşehir zabıta okul denetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı