Advert
Advert

Karaköprü’de Spor Kurslarında Şampiyonlar Yetişiyor

Karaköprü Belediyesinin gençlerin sporla gelişmesi için açtığı spor kurslarında eğitim gören gençler katıldıkları turnuvalarda kazandıkları başarılarla dikkat çekiyor

Karaköprü’de Spor Kurslarında Şampiyonlar Yetişiyor
Karaköprü’de Spor Kurslarında Şampiyonlar Yetişiyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslarla gençlerin boş zamanını sporla değerlendirmesi ve spor kültürü kazanması hedeflenirken, bu kurslarda yetişen gençler katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla adından söz ettiriyor.

Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksinde devam eden tekvando kursunda yetişen Abdullah Enes Uşar, Batman'da düzenlenen Analig Grup müsabakalarında Doğu şampiyonu oldu.

Kickboks kursu öğrencilerinden Fatma Yağmurlu ise Mardin'de gerçekleştirilen Türkiye Kickboks Şampiyonasında Türkiye 3.'sü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksinde tekvando kursunda yetişen genç sporculardan Mehmet Emin Karahan da Analig grup müsabakalarında Doğu üçüncü olarak kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Tekvando Antrenörü Müslüm Ataşlar ve Kickbocks Antrenörü Burhan Sürücü gençlerin zamanını spor yaparak değerlendirmesi amacıyla açılan kurslarda yetişen çocukların ulusal müsabakalarda iyi dereceler elde ettiklerine dikkat çekerek, kendilerine bu imkanları sağlayan ve çocukların spor yapmasına tam destek olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ettiler.

Doğu Şampiyonası müsabakalarında şampiyonluk ve üçüncülük başarısı gösteren tekvando kursu öğrencileri Abdullah Enes Uşar ile Mehmet Emin Karahan, Karaköprü Belediyesinin açtığı kurslarda tekvando sporuna başladıklarını ve buradan aldıkları eğitimle katıldıkları müsabakalarda derece elde ettiklerini dile getirdiler. Genç şampiyonlar Uşar ve Karahan kendilerine sağlanan imkanlar ve açılan kurslar için Karaköprü Belediyesine ve antrenörlerine teşekkür ettiler.

Türkiye Kickboks Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan kickbocks kursu öğrencisi Fatma Yağmurlu ise kendilerine bu başarıyı getiren imkanları sağlayan, kendileriyle her zaman ilgilenen Başkan Baydilli'ye ve antrenörlerine şükranlarını sundu.

Karaköprü Belediyesinin çocuklar için açtığı spor kursları Doğukent Spor Merkezi, Yaşampark Spor Merkezi, Seyrantepe Spor Merkezi ve Çadır Spor Merkezinde devam ediyor.

urfa çağdaş karaköprü belediyesi sporcu yetiştirme spor kursu eğitim başarı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı