Advert
Advert

Viranşehir’de Zabıta Ekiplerinden Genel Denetim

Viranşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşın sağlığı için gıda üretim imalat ve satışı yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Viranşehir’de Zabıta Ekiplerinden Genel Denetim
Viranşehir’de Zabıta Ekiplerinden Genel Denetim Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla harekete geçen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri ile birlikte ilçe genelinde bulunan işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların sağlığını korumak için ilçedeki market, kasap, Lokanta, Pastane, manav, fırın ve unlu mamulleri gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri, fahiş fiyat uygulamalarına karşı fatura fiyatı ve satış fiyatı karşılaştırması da yapıyor.

Özellikle vatandaşların en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde denetimlerini sıklaştıran ekipler, denetimler sırasında ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol ederken fırınlarda ekmekleri tartarak gramajlarını teyit etti.

Hijyen kurallarına uymadığı tespit edilen 2 fırına cezai işlem uygulanırken, kurallara uymayan işletmeler de zabıta ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından uyarıldı.

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı için denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edecek

urfa çağdaş viranşehir zabıta denetim işyeri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı