Advert
Advert

Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde Son Hazırlıklar

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçe gençliğine sözü olan ve yapımı tamamlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Spordan bilişime, mesleki kurslardan üniversiteye hazırlığa kadar her alanda ilçe gençliğini geleceğe taşıyacak altyapının kurulduğu merkezde tefrişat çalışmaları tamamlandı.

Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde Son Hazırlıklar
Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde Son Hazırlıklar Admin
Advert

Yüzlerce bilgisayar, akıllı tahtalar, sanal gerçeklik atölyeleri, mesleki kurslara yönelik ekipmanlar, kütüphane, spor salonu gibi onlarca ayrıntının yer aldığı Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde aynı anda bin kadar genç faydalanabilecek.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de yaşayan gençlere yönelik onlarca kalıcı yatırımından biri olan Süleymanşah Gençlik Merkezi’ndeki eğitim ve kurslara katılacak olanlar, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından tanıyacak, bizzat kullanmayı öğrenecek ve geleceğe hazırlık konusunda donanım sahibi olma fırsatı yakalayacaklar.

Başkan Mehmet Kuş, belediye başkanı seçilmesinden bu yana ilçeye iki yeni sınav hazırlık merkezi, eğitim otakları, yarı olimpik yüzme havuzu, otuz kadar halı saha, spor kompleksi gibi gençlik yatırımları kazandırdı. Hafta sonu halkın hizmetine sunulacak olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde deki yatırımların da büyük kısmı gençlik hizmetlerine yönelik yapıldı. Eyyübiyeli gençler burada tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, aletli jimnastik alanları, kütüphane gibi imkânlarla tanışacaklar.

urfa çağdaş eyyübiye süleyman şah gençlik merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı