Advert
Advert

Karaköprü'ye yeni yeşil alanlar kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir ilçe oluşturmak yeni parklar yaparak vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Karaköprü'ye yeni yeşil alanlar kazandırılıyor
Karaköprü'ye yeni yeşil alanlar kazandırılıyor Admin
Advert

Karaköprü’de vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturmak adına yürütülen çalışmalar hız kesmiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki belirli alanlarda yeni park yapımı çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, mevcut parklar de elden geçiriliyor.

Doğukent Mahallesinde 6 bin metrekare  alan üzerinde planlanan park için zemin düzenleme çalışmaları yapılıyor. Kısa sürede zemin çalışmalarının tamamlanarak çimlendirme ve ağaçlandırma aşamasına geçileceği belirtildi.

Karaköprü  Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların nefes alacağı yeşil alanları mümkün olan her noktaya kazandırmaya çalıştıklarını belirterek Doğukent Mahallesinde belirlenen alanda çevre düzenlemesi gerçekleştirerek yeni bir park yapım çalışmasına başladıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Biz Karaköprü’de gerçekten önemli bir yeşil alan seferberliği başlattık ve önemli oranda park ve yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Tabi ki bu sürekli gelişen ilçemiz için yetersizdir ki biz de bunun farkında olarak yeni yeşil alanları ilçemize kazandırıyoruz.

Doğukent Mahallemizde 6 bin metrekare alanda bir parkımızın yapım çalışmalarına başladık. İnşallah çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan hemen sonra ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarına başlanacak. Mevcut parklarımızda da bakım, onarım ve eksik giderme çalışmaları yapıyoruz.  2023 yılında da daha yeşil bir Karaköprü oluşturma adına birçok yeni park projemizle ilçeyi yeşillendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü  Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2023 yılı sonuna kadar ilçeye 10 adet yeni park daha kazandırılarak toplamda 100 bin metrekarenin üzerinde yeşil alanın ilçeye kazandırılması hedefleniyor.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü yeşil alan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı