Advert
Advert

Viranşehir’de Gece Boyu Caddelerde Yıkma Çalışması

Viranşehir Belediyesi, ‘Temiz Şehir, Viranşehir’ sloganı ile devam eden temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Viranşehir’de Gece Boyu Caddelerde Yıkma Çalışması
Viranşehir’de Gece Boyu Caddelerde Yıkma Çalışması Admin
Advert

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı Eski Urfa, Eski Derik, Karacadağ ve Ceylanpınar caddeleri tazyikli suyla yıkandı.

Daha yaşanabilir bir kent ve temiz bir çevre için çalışan Viranşehir Belediyesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin en kalabalık olan olarak kullanılan 4 ana caddede gece boyu temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci yürütülen temizlik ve yıkama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda son derece hassas davrandıklarını belirterek, belediye çalışmalarının olmazsa olmazlarından birisinin de çevre temizliği olduğunu ifade etti.

Başkan Ekinci, “İlçemizin temizliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz demeden oldukça titiz bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün yapılan rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yol ve kaldırım yıkama çalışmalarımız iş ve çalışma programımız dahilinde devam edecek” dedi.

Viranşehir Belediyesince Temiz ve sağlıklı bir çevre için yapılan çalışmalar vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Başlatılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkürlerini ileterek ekiplere kolaylıklar diledi.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi cadde yıkama temizlik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı