Advert

Emin Yetim Süleymaniyeli Kadınların Sorunlarını Dinledi

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in Süleymaniye Mahallesi'nde gerçekleştirdiği toplantıda kadınlar başta olmak üzere birçok mahalleli iştirak etti.

Emin Yetim Süleymaniyeli Kadınların Sorunlarını Dinledi
Emin Yetim Süleymaniyeli Kadınların Sorunlarını Dinledi Admin
Advert

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde Sokak ortasında gerçekleştirdiği toplantıda, seçim sürecinde destek almak ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemekti. Süleymaniye Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda, Aday Yetim kadınlarla bir araya geldi ve onların sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Toplantıda konuşan Emin Yetim, seçimde seçildikleri takdirde vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, İYİ Parti'nin şeffaf ve adaletli bir yönetim anlayışına sahip olduğunu belirtti.

İYİ Parti Adayı Emin Yetim, bir Urfalı olarak farklı sektör ve alanlarda faaliyet gösteren şirket bünyelerinde 1200 personelin çalıştığını ve bunu aileleri ile birlikte hesap ettiğimiz zaman 10 bine yakın insana istihdam sağladıklarını belirterek gelecek yıl bunu 2 bin personele çıkarmayı planladıklarını ve tüm yatırımlarını Urfa’ya yaptıklarını ifade ederek maddi ve manevi olarak kazandıklarını yine Urfa’ya verdiklerini söyleyerek kadınlardan destek istedi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahalle sakinleri de toplantıda söz alarak, mahallelerindeki sorunları ve ihtiyaçları dile getirdiler. Kadınların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, özellikle kadınlara yönelik projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Emin Yetim, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Süleymaniye Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip, çözüm önerilerini not aldığını ve seçildiği takdirde bu sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in Süleymaniye Mahallesi'nde gerçekleştirdiği sokak toplantısı, kadınların ağılıklı olduğu vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlediği ve çözüm önerilerini not aldığı, seçim sürecindeki çalışmaları hakkında bilgi verdiği bir etkinlik oldu. Toplantıya yoğun kadın katılımı da dikkat çekiciydi ve kadınlara yönelik projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

urfa çağdaş şanlıurfa süleymaniye seçim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı