Advert

Urfaspor Taraftarlarından Emin Yetim’e Yoğun İlgi

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Şanlıurfaspor kulübü eski Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta GAP Arena Stadını dolduran taraftarların kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Urfaspor Taraftarlarından Emin Yetim’e Yoğun İlgi
Urfaspor Taraftarlarından Emin Yetim’e Yoğun İlgi Admin
Advert

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfaspor, Bursaspor arasında oynanan maç, şehrin sporseverleri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu.

Maç öncesi Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu tribünleri dolup taşarken, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Şanlıurfaspor eski Başkanı Emin Yetim de bu karşılaşmayı izlemek için stadyuma gelerek tribünlerdeki yerini aldı.

Maç başladığı andan itibaren taraftarların, Emin Yetim'e yoğun ilgi göstermeye başladılar. Herhangi bir sebebi olmadan sadece kendisini görmek isteyen taraftarlar, Emin Yetim'e sevgi gösterilerinde bulundular. Emin Yetim ise taraftarların bu ilgisine kayıtsız kalmadı ve tribünlere taraftarların arasında selam vererek teşekkür etti.

Emin Yetim'in tribünde olduğunun öğrenilmesinin ardından, tribünlerde zaman zaman "En büyük Başkan Emin Başkan" tezahüratları yapıldı. 5 dönem boyunca Başkanlık dönemindeki çalışmalarıyla Şanlıurfaspor camiasına büyük katkılar sağlayan Emin Yetim'in tribüne gelmesi, taraftarları oldukça mutlu etti.

Maç devam ederken, taraftarlar Emin Yetim'i unutmadılar ve sürekli olarak ona yönelik sevgi gösterilerinde bulundular. Bu gösteriler, Emin Yetim'in duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Emin Yetim, taraftarların bu desteği ile daha da güçlendiğini ifade etti.

Maçın son düdüğü çaldığında Şanlıurfaspor, Bursaspor'u 4-1 mağlup etti. Bu zafer, şehrin sporseverleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Emin Yetim ise takımı tribünden destekleyerek, maçın ardından oyuncuları kutladı ve galibiyetin tadını taraftarlarla birlikte çıkararak Şanlıurfaspor’un son dakikaya kadar Şampiyonluk yolunda ilerleyeceğini ifade etti.

Emin Yetim'in tribünde olması, Şanlıurfaspor camiasında oldukça olumlu bir etki yarattı. Taraftarların kendisine gösterdiği ilgi, camiada birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Emin Yetim ise bu durumun Şanlıurfaspor için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ise galibiyetten dolayı Şanlıurfaspor takımını ve taraftarlarını tebrik ederek sosyal medya hesabından

Tebrikler Urfasporum! Tebrikler Gençler!

Bu galibiyetiniz enerjimizi ve şampiyonluğa olan inancımızı bir kez daha arttırdı.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Taraftarlarımızın arasında olmak inanılmaz heyecanlı ve enerji veriyor bana. Sizlere söz! Urfasporu’muzu ŞAMPİYON yapacağız! Paylaşımlarında bulunarak takıma ve taraftarlara destek verdi.

Son olarak, Şanlıurfaspor ile Bursaspor arasındaki maçta taraftarların Emin Yetim'e gösterdiği yoğun ilgi, Şanlıurfa'nın sporseverlerinin birlik ve beraberlik anlayışının en güzel örneklerinden biriydi. Emin Yetim de bu ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür ederek, Şanlıurfaspor'un şampiyon olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğini ve Şampiyon olacaklarını ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa iyi parti emin yetim 2023 seçim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı