Advert
Advert

Siverek ve Hilvan'da Kaftancıoğlu'na yoğun ilgi!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere, cuma günü Diyarbakır'a gelen CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu 1 günlük programın ardından, esnaf ziyareti ve halk buluşması için Hilvan'da geçti.

Siverek ve Hilvan'da Kaftancıoğlu'na yoğun ilgi!
Siverek ve Hilvan'da Kaftancıoğlu'na yoğun ilgi! Admin
Advert

KAFTANCIOĞLU GÜLLERLE KAŞRILANDI!

Dün, sabah saatlerinde Hilvan'a gelen Canan kaftancıoğlu'nu; CHP Şanlıurfa İl başkanı Ferhat Karadağ ve örgütü, Hilvan İlçe başkanı Mehmet celal avcı ve yönetimi,kadın kolları, gençlik kolları, Siverek kadın kolları, miletvekili adayları ve Partililer karşıladı.

CHP İstanbul İl başkanına temsili olarak Çiçek demetini takdim eden, Siverek Kılıçdaroğlu gön gönüllüleri İlçe koordinatörü gül Öz "Sizin gelişinizle memlekete bahar geldi canan hanım," dedi.

14 Mayıs'ta Tüm Yurt'a baharlar gelecek, söz veriyoruz!

Partililer tarafından çoşkulu bir  şekilde karşılanan CHP İstanbul İl başkanı Canan kaftancıoğlu, sevincini dile getirerek şunları söyledi;" Burada çok güzel bir atmosfer var, morel motivasyon çok iyi, şunu söyleyebilirim Ki Kazanmışız!  Sizlere söz veriyoruz, 14 Mayıs'ta tüm Yurt'a baharlar gelecek." dedi.

 Kaftancıoğlu Hilvan'da esnafı gezdi!

Hilvan çarşı esnafını gezen CHP İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu'na, CHP Şanlıurfa İl başkanı Ferhat Karadağ, İl yönetimi ve  miletvekili adayları eşlik etti.

Hilvan ve Siverek'te Canan Kaftancıoğlu'nun halk buluşmasında renkli görüntüler ortaya çıktı!

Hilvan ve siverek esnaf gezisi düzenleyip, halkla buluşan Canan Kaftancıoğlu'na Siverek'te yöresel puşi hediye edildi, kaftancıoğlu puşi takıp esnafı dolaştı.

Şanlıurfa, iktidarımızda hak ettiği değeri alacak!

Canan kaftancıoğlu; "Şanlıurfa halkı emekçi ve çalışkandır, ne yazık ki yetersiz hizmet ve yatırımdan kaynaklı şehrin ekonomi ve sosyal işlevleri geride kalmış.

Biz inanıyoruz ki 14 Mayıs'ta Şanlıurfa, mevcut iktidara büyük bir ders verip, baharın elçiliğini  yapacaktır. Siverek ve Hilvan halkı bizleri bağrına bastı,bizleri çok iyi karşıladılar,bizde Şanlıurfa'ya söz veriyoruz. 14 mayısta baharlar gelecek. "

Seçim otobüsü ile Siverek'te tur atıp, Sivereklileri selamlayan Canan Kaftancıoğlu, akşam saatlerinde Siverekten ayrılarak, Diyarbakır'a tekrar geçti.

urfa çağdaş şanlıurfa canan kaftancıoğlu seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı