Advert

İyi Parti Lideri Akşener, Şanlıurfa'da Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa'da partisinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim adına Haleplibahçe Mahallesinde açılan seçim irtibat ofisinin açan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada halka hitap etti.

İyi Parti Lideri Akşener, Şanlıurfa'da Vatandaşlarla Buluştu
İyi Parti Lideri Akşener, Şanlıurfa'da Vatandaşlarla Buluştu Admin
Advert

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı iş adamı Emin Yetim adına Haleplibahçe Mahallesinde açılışı gerçekleşen seçim irtibat bürosunun açılışına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Mali İşler Başkanı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı M. Sadık Köroğlu,  İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adaylarının yanı sıra onbinlerce vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'deki hırsızlığı yolsuzluğu bitireceğiz. Diyorlar ki, sosyal yardım bunlar gelirse bitecek. Hadi be oradan, sosyal devlet olmak görevdir. Mansur Yavaş Ankara'da aday oldu. Sosyal yardımların biteceğini söylediler. Mansur Bey elinde kolilerle yardım yapmak yerine, onlara kart verdi" dedi

Şanlıurfa'da partisinin 1. Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim adına Haleplibahçe Mahallesinde açılan seçim koordinasyon merkezi açan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener özetle şöyle konuştu:

"HARAMA EL UZATIRSAN EDEP KAYBOLUR"

"Şanlıurfalılar, Hz. Âdem kıssasını bilirler. Harama el uzatırsan edep ve ahlakın kaybolur. Buradan çiftçi bir kardeşimi kürsüye çıkarıp yaşadığı sorunları anlattı. Pandemi döneminde gıdanın, tarımın bekanın beka sorunu olduğunu öğrendik. Peki, Şanlıurfa, tarım konusunda her türlü teşvikin verilmesi gereken yer değil mi?

"HIRSIZLIĞI, YOLSUZLUĞU BİTİRECEĞİZ"

Çiftçinin tarlasını sulaması gerekmez mi? Bunu biz bitireceğiz. Türkiye'deki hırsızlığı yolsuzluğu bitireceğiz. Diyorlar ki, sosyal yardım bunlar gelirse bitecek. Hadi be oradan, sosyal devlet olmak görevdir. Mansur Yavaş Ankara'da aday oldu. Sosyal yardımların biteceğini söylediler. Mansur Bey elinde kolilerle yardım yapmak yerine, onlara kart verdi.

"VATANDAŞIN DOĞAL GAZ PARASINI ÖDEDİ"

Öğrencilere destek oldu. Kışın doğalgaz parasını ödedi vatandaşın. Daha fazla sosyal yardım yaptı. Kadınlarımıza sesleniyorum, ev kadınlarına verilen yardım parasının yaşını 60 yaşına çekeceğiz ve daha da rahat edeceksiniz.

"ŞANLIURFA'DA 100 GENÇTEN 12'Sİ İŞSİZ"

Şanlıurfa'da yaşayan her 100 gencin 12'si işsiz. Tarımın merkezi olan, Türkiye'yi doyuran bu şehrin destek olarak aldığı pay, Türkiye'nin 81. sırasında. Fakirlikten kurtulmak mümkün mü, iş bulmak mümkün mü? Elbette hayır.

“1 AYDA 100 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI”

İktidara gelir gelmez 1 ay içinde 100 bin öğretmen atayacağız. Şanlıurfa'da sel oldu ama yaralar sarılmadı. Gerçekten savaşa gitmiyoruz. Seçime gidiyoruz. Herkesi tartın, o tartının neticesinde kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin. Gencin, yaşlının, haksızlığa uğrayanın çözümü inşallah 14 Mayıs'ta vereceğiniz oylarla belli olacak. Bu sorunları biz çözeceğiz inşallah."

EMİN YETİM TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim ise, bugün coşkulu, heyecanlı ve bir o kadar da kalabalık bir şekilde açılışı gerçekleşen seçim irtibat bürosunun açılışına katılan herkese teşekkür ederek, 14 Mayıs günü zaferle ayrılacaklarını söyledi.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, daha sonra Şanlıurfa’dan ayrılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tamamen gümüş işlemeli bir Kuran-ı Kerim hediye etti.

urfa çağdaş şanlıurfa iyi parti seçim çalışması meral akşener urfa da
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı