Advert

CHP, Siverek ve Hilvan'da seçim bürosu açtı

CHP, Bir yandan yoğun tempoyla seçim çalışanlarını yürütürken diğer yandan milletvekili seçim bürosu açılışlarını gerçekleştiriyor.

CHP, Siverek ve Hilvan'da seçim bürosu açtı
CHP, Siverek ve Hilvan'da seçim bürosu açtı Admin
Advert

Önceki günlerde, Ceylanpınar ve Viranşehir'de çoşkulu bir şekilde 4 tane seçim bürosu açılışı gerçekleştiren CHP, son olarak Siverek ve Hilvan'da; Abdulkadir Çetin, Müslim Şikak, İbrahim Halil Yarış'ın seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, CHP Şanlıurfa İl örgütü ! hilvan ve Siverek İlçe örgütleri, milletvekili adayları; Mahmut Tanal, Müslim Akalın, müslüm Şikak, Abdulkadir Çetin, Abdullah direk ve Kadıköy Belediye başkanı Şerdil Dara Odabaşı katıldı.

Milletvekili Adayı Mahmut Tanal ;"Hilvan'da olmaktan gururluyum ve duyguluyum"

Büro açılışı öncesi konuşan Milletvekili Adayı Mahmut Tanal Şunları söyledi; Doğup büyüdüğüm topraklarda olmaktan gurur duyuyorum ve çok mutluyum,  miletvekili olarak, Urfa'nın öz evladı olarak sizlerin haklarını Hep savundum, şimdi de Urfa miletvekili olarak sizleri parlamentoda temsil etmek istiyorum. Bu yüzden siz kıymetli hemşehrilerimden CHP'ye bir oy, Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy istiyorum. " dedi.

Büro Açılışının ardından, Hilvan çarşı esnaf ziyareti yapan milletvekili adayları, cuma namazının ardından Siverek'e geçti.

Siverekte CHP ile Başkanlığını ziyaret eden miletvekili adayları ve Partililer, Ardından Siverek Hürriyet caddesi esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar, 14 Mayıs için esnaflardan destek istedi.

CHP Milletvekili adayı İbrahim Halil Yarış'ın seçim bürosu açılışı yapıldı!

Esnaf ziyaretlerinin ardından, CHP milletvekili adayı İbrahim Halil Yarış'ın seçim bürosu açılışı, il başkanı Ferhat Karadağ, CHP ilçe başkanı Mehmet ayıp demirbüken, Partililer ve milletvekili adayları tarafından gerçekleştirildi.

urfa çağdaş şanlıurfa siverek seçim çalışması seçim bürosu büro açılış chp urfa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı