Advert
Advert

“14 Mayıs AK PARTİ’nin Zaferiyle Sonuçlanacaktır”

Ağan ; Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğine vurgu yaparken şunları söyledi; “ İnşallah el ele vererek deprem yaralarımızı birlikte saracağız, biz çok güçlü bir milletiz.14 Mayıs bir milattır, bu önemli seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımızı seçerek hem güçlü devlet güçlü millet olgusunu daha sağlam hale getireceğiz hem de bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.” diye konuştu.

“14 Mayıs AK PARTİ’nin Zaferiyle Sonuçlanacaktır”
“14 Mayıs AK PARTİ’nin Zaferiyle Sonuçlanacaktır” Admin
Advert

Ağan ; 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıdığını söyleyen İlçe başkanı Ağan , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya ayrı bir sevgisi ve ilgisi olduğunu, bu sevginin 14 Mayıs’ta sandıklarda karşılık bulacağına inandıklarını ifade etti.

Ağan  ;Gönlü, yüreği ve sevdası Sayın Cumhurbaşkanımızdan yana olan çok kıymetli hemşehrilerimizin diğer seçimlerde olduğu gibi gönülden katkılarıyla bu önemli seçim sürecini de hep birlikte el ele vererek başarıyla sonuçlandıracağız.AK Partiye her dönem desteğini eksik etmeyen KaraköprülüMahallemizin güzel sakinlerinin bu samimi desteği bizleri mutlu etmektedir..

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları değerli hemşehrilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız. AK Parti döneminde ülkemize kazandırılan büyük eserleri ve hizmetleri hazmedemeyenler, bu güzellikleri görmek istemeyenler ve ülkemizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar var, İnşallah el ele vererek deprem yaralarımızı birlikte saracağız, biz çok güçlü bir milletiz.14 Mayıs bir millattır, bu önemli seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımızı seçerek hem güçlü devlet güçlü millet olgusunu daha sağlam hale getireceğiz hem de bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz.” diye konuştu.

urfa çağdaş karaköprü sait ağan seçim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı