Advert
Advert

Güllüoğlu’ndan Onkoloji Bölümü Müjdesi

Eğitim öğretimin yanı sıra bölgeye ve Şanlıurfa’ya kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti de sunmayı hedefleyen Harran Üniversitesi, Hastane sağlık kadrosunu gün geçtikçe güçlendirmeye devam ediyor.

Güllüoğlu’ndan Onkoloji Bölümü Müjdesi
Güllüoğlu’ndan Onkoloji Bölümü Müjdesi Admin
Advert

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu atandığı ilk günden beri Şanlıurfa’da ihtiyaç duyulan bölümlerin ve üniversite hastanesinde daha önce mevcut olup sonradan uzman yetersizliğinden dolayı kapanan branş doktorları ile önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. Yapılan bu görüşmeler meyvesini vermeye başladı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Üniversiteden ayrılan ve kendi alanında uzman olan doktorlarla birebir iletişim kurarak Harran Üniversitesi Hastanesinde çalışmaya davet etmişti. Yapılan görüşmeler neticesinde ilk olarak kendi alanında uzman ve bölgede birçok önemli operasyonlara imza atan Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Faik Tatlı, Harran Üniversitesi kadrosuna katıldı.

Daha sonraki görüşmelerde ise Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kazanasmaz ve Radyoloji Anabilim Dalında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Demir Hastane kadrosuna dahil olarak hasta kabullerine başlamıştı.

Rektör Güllüoğlu, geçtiğimiz hafta bölgenin ve Şanlıurfa’nın ihtiyacı olan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Oğur Karhan ile görüşmeler gerçekleştirdi.  Görüşmeler neticesinde Harran Üniversitesi Hastanesine gelmeyi kabul eden Dr. Oğur Karhan, Üniversite Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan’ın dahazır bulunduğu bir toplantı sonunda geleceğinin müjdesini verdi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Kadrosu Onkoloji Bölümü ile Güçleniyor

Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümünde, iç hastalıkları, meme kanseri, akciğer kanseri, yumurtalık, rahim, rahim ağzı gibi jinekolojik kanserler, cilt kanseri, kalın bağırsak kanseri, prostat kanseri,gastrointestinal sistem tümörleri, baş-boyun tümörleri ve beyin tümörleri hastalıklarında önümüzdeki ay sonunda tedavilere başlanması hedefleniyor.

Harran Üniversitesi Hastanesini güçlendirmeye ve kapalı olan bölümleri açmaya devam edeceklerini belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu; “Daha önce kendi alanlarında deneyimli ve uzman olan Genel Cerrahi, Çocuk ve Hastalıkları ile Radyoloji bölümü hocalarımızla görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Hocalarımız Üniversite Hastanemizde göreve başladılar. Şimdi ise şehrimiz ve bölgemiz için çok önemli olan Tıbbi Onkoloji Uzman doktorumuz ile görüştük, kendileri inşallah önümüzde ay üniversite hastanemizde göreve başlayacaklar. Hastanemizi tercih eden  hocalarımıza teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. 

Atandığımız günden itibaren ilimize ve bölgemize dünya standartlarında hizmet sunan bir hastane üssü olma çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektir. Halkımızın tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarı, ekip işidir.   Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa hastane sağlık onkoloji bölümü sağlık hizmeti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı