Advert

Karaköprü Belediyesi ile Adıyaman belediyesi kardeş oldu

Karaköprü Belediyesi meclis toplantısında alınan kararla depremden en fazla etkilenen illerden olan Adıyaman’da yaraların hızlıca sarılmasına destek için Adıyaman Belediyesi ile kardeş belediye oldu

Karaköprü Belediyesi ile Adıyaman belediyesi kardeş oldu
Karaköprü Belediyesi ile Adıyaman belediyesi kardeş oldu Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerle ciddi zarar gören komşu il Adıyaman’ın yanında olmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Başkanlığında gerçekleştirilen nisan ayı meclis toplantısında oy birliğiyle alınan karar sonucu Karaköprü Belediyesi ve Adıyaman Belediyesi kardeş belediye ilan edildi.

Depremden sonra personel desteğiyle Adıyaman’da temizlik ve sağlık tesisi tadilatı gibi işlemler gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi Adıyaman’da yaraların sarılmasına katkısını sürdürmek için Adıyaman Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli meclis toplantısında yaptığı konuşmada iki büyük depremde en fazla etkilenen illerden biri olan Adıyaman’a en hızlı desteğin Şanlıurfa’dan gittiğine dikkat çekerek bundan sonra da komşu ile desteğin sürmesi adına kardeş belediye olacaklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Nisan ayı belediye meclis toplantımızda oy birliğiyle aldığımız kararla Adıyaman ilimizle kardeş belediye olduk. İnşallah Adıyaman’ın bir an önce toparlanması için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Bu kararın alınmasında desteklerini sunan tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Yeni bir döneme girdiğimiz için meclis toplantımızda bugün encümen ve imar komisyonu seçimlerini de gerçekleştirdik. Bu görevlere seçilen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Biz meclis olarak uyum içerisinde çalışıyoruz çünkü tek hedefimiz Karaköprü’yü kalkındırmak ve daha iyi yerlere getirmektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında yapılan oylama ile Encümen üyeleri ve İmar Komisyonu üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucu Encümen üyeliklerine; Ahmet Süzen, Oktay Doğan ve Mehmet Nimetoğlu seçildi. İmar Komisyonu üyeliklerine ise Metin Kürkçüoğlu, Ali Kılıç, Zeynel Uzundal, Ramazan Şerif Uma ve Fırat Sultan seçildi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi ile Bolu ili Karacasu Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü yapılması da oylanarak karara bağlandı. Karaköprü Belediyesinin nisan ayı meclis oturumları hafta boyunca devam ederek gündem maddeleri görüşülecek.

urfa çağdaş karaköprü belediye adıyaman kardeş şehir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı