Advert
Advert

Vali Ayhan: Urfaspor sahipsiz değildir!

Urfaspor'da Emin Yetim'den sonra Cihan Canbeyli de Kulüp Başkanlığı görevini bırakmıştı. Vali Salih Ayhan, yaptığı açıklamayla karamsar havayı biraz olsun dağıttı: 'Müsterih olunuz, gerekli adımlar atılacaktır'

Vali Ayhan: Urfaspor sahipsiz değildir!
Vali Ayhan: Urfaspor sahipsiz değildir! Admin
Advert

İyi Parti'den Milletvekili  aday adayı olan Emin Yetim, Urfaspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa ederek görevi Cihan Canbeyli'ye devretmişti.  Canbeyli'nin yeni görevi yaklaşık 2 hafta sürdü. Dün sürpriz bir açıklama yapan Canbeyli, 'Gördüğüm lüzum üzerine  Şanlıurfaspor başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım Takımıma olan inancım ve desteğim şampiyon olana kadar devam edecektir' ifadelerini kullandı.

Canbeyli'nin gerekçesini belirtmediği istifa kararından sonra gözler sezon başından beri kulübe destek olan Vali Salih Ayhan'a çevrildi.

BU KULÜP SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Vali Ayhan, bu sabah sosyal  medya hesabından yaptığı paylaşımla karamsar havayı biraz olsun dağıttı ve şu ifadeleri kullandı:

 'Başarı bir’den değil BİZ’den gelir. Sezon başından bu güne BİZ diyerek kenetlenen, ‘O Sene Bu Sene’ diyerek şampiyonluk isteyen Şanlıurfaspor sahipsiz değildir. Müsterih olunuz! dökülen her terin hakkı ve 3 milyon  Şanlıurfa halkının emaneti adına gerekli adımlar atılacaktır.''

Yönetim boşluğu oluşmaması ve bu durumun takıma olumsuz yansımaması için Vali Ayhan'ın bu hafta Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi Canbeyli'nin istifasından sonra Kulüp Yönetimi kongre kararı almıştı. Urfaspor olağanüstü genel kurul toplantısı 30 Nisan 2023 günü, çoğunluk sağlanmazsa 7 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek. (Urfa1HA)

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor kongre vali ayhan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı