Advert
Advert

Eski dostu siyasi rakibi oldu

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in memleketi Şanlıurfa'dan milletvekili aday adayı olmasının ardından şarkıcı Mahmut Tuncer'in oğlu da milletvekili aday adayı oldu. Eski dostlar şimdi rakip oldular

 Eski dostu siyasi rakibi oldu
 Eski dostu siyasi rakibi oldu Admin
Advert

2023 Seçimlerine sayılı günlerin kalmasının ardından siyaset arenasında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sanat camiasından adayların da milletvekili olmak için yarıştığı bu günlerde sanatçı İbrahim Tatlıses'e sıkı rakip. İbrahim Tatlıses'in memleketi Şanlıurfa'dan Ak Parti'den aday adayı olmasının ardından sıkı dostu Mahmut Tuncer'in oğlu da Şanlıurfa'dan Ak Parti'den aday adayı oldu. Bu gelişme sonrası İbrahim Tatlıses'in, bir barışık bir küs olduğu eski dostuna karşı tepkisi ne olacak merak ediliyor.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Ak Parti'de aday adaylığı başvurusu yapan Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer, İbrahim Tatlıses'e rakip oldu. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden istifa eden Tuncer pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında 350 aday  adayı ve İbrahim Tatlıses ile yarışacak.

Gözler şimdi eski dostlardan hangisinin milletvekili olacağında.

urfa çağdaş seçim 2023 siyaset aday adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı