Advert
Advert

Sel suları çekilince enkaz ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli iki depremin büyük yıkım yaşattığı Urfa’yı vuran selde 16 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Selden etkilenen Urfa’da temizlik çalışmaları devam ederken, suların tamamen çekilmesiyle ortaya çıkan evlerin ve araçların görüntüsü felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Sel suları çekilince enkaz ortaya çıktı
Sel suları çekilince enkaz ortaya çıktı Admin
Advert

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki depremde büyük yıkım yaşanan Urfa’yı bu kez sel suları vurdu. Günlerdir devam eden yağışların etkisini artırmasıyla sel sularının altında kalan kente 16 kişi hayatını kaybederken, akıntıya kapılarak kaybolan 1 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Selin tahrip ettiği evlerin giriş ve bodrum katındaki dairelerdeki durum, zarar gördüğü ortaya çıkan araçlar felaketin boyutunu gözler önüne seriyor.

SELDEN GERİYE KALAN GÖRÜNTÜLER KAHRETTİ

Öte yandan selin neden olduğu hasar hızla giderilmeye çalışılırken, sel felaketine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kaydedilen bir görüntüde, bir AVM’nin önünde ki ana caddede insan boyunu aşan sel sularından mahsur kalıp aracın üstüne çıkan birkaç kişi ile çevredekilerin yaşadıkları panik anları yer alıyor.

Bir diğer görüntü de ise bir aracın içerisinde mahsur kalan vatandaşlar yardım çağrısı yaparken sel sularıyla kavşağın altındaki tünele doğru sürüklendiği görülüyor.

urfa çağdaş şanlıurfa deprem sel su taşkını felaket
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı