Advert

Karaköprü kırsalında spor tesisleri artıyor

Kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet götüren Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması amacıyla sentetik çim sahalar yaparak spor tesisi yatırımlarını çoğaltıyor

Karaköprü kırsalında spor tesisleri artıyor
Karaköprü kırsalında spor tesisleri artıyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi gençliğe ve spora yatırım yapmak için kırsaldaki gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin girişimleriyle, kırsal mahallelerde yaşayan gençler için sentetik çim sahalar yapılarak kırsaldaki spor tesisi yatırımları sürdürülüyor.

Şu ana kadar kırsa mahallelere 18 adet sentetik çim saha kazandırılırken 8 adet mahallede sentetik çim saha yapım çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı Korukezen, Otlukalan, Türkmen, Dolunay, Göbekli, Bozköy, Överler ve İnanlı (Örcünlü) kırsal mahallelerinde yapılan sentetik çim sahaların inşaatı devam ederken, kısa süre sonra tamamlanarak kırsaldaki gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerin temel ihtiyaçlarının yanında sosyal faaliyet alanı ihtiyacını da gidermeye çalıştıklarını dile getirerek kırsalda yaşayan çocuklara ve gençlere de yatırım yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Metin Baydilli, "Gençlik nerede varsa oraya ulaşıp gençlerin yanında olmak istiyoruz. Gençler bizim istikbale yönelik her zaman umudumuzu yeşertiyor. Biz de bu gençlere kırsalda yaşasa dahi merkezdeki hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Kırsal mahallelerimizin kalkınmasına yönelik çalışmaların dışında kırsaldaki gençlerimizin spor yapabilecekleri alan oluşturmak adına sentetik çim sahalar yapıyoruz.

Bu minvalde 18 kırsal yerleşkemize gençler için sentetik çim saha kazandırmıştık ve şimdi de 8 mahallemizde yeni sahalar yapıyoruz. Bu sahalarımızın yapımı bitmek üzere ve kısa süre sonra gençlerimiz, çocuklarımız dilediğince orada oyun oynayabilirler.

Gençlik ve Spor Bakanlığımıza gençlere hizmet yolunda bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Sentetik çim sahalarımız kırsaldaki gençlere şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, ihtiyaçlar ve program dahilinde kırsal mahallelerde sentetik çim saha yapımına devam edecek.

urfa çağdaş karaköprü spor tesisi kırsal mahalle
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı