Advert

Başkan Ekinci'den 8 Mart Dünya kadınlar günü mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında tüm kadınların gününü kutladı.

Başkan Ekinci'den 8 Mart Dünya kadınlar günü mesajı
Başkan Ekinci'den 8 Mart Dünya kadınlar günü mesajı Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, toplumun ve ailenin temel taşı olan kadınlarımızın, fedakârlığın, gücün, dayanışmanın ve sevginin her zaman kaynağı olduğunu belirten Başkan Ekinci, “Tüm zorlukların karşısında dimdik durabilmiş, sosyal, siyasal ve daha birçok alanda önemli roller üstlenmiştir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)  bir hadisinde ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurarak kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu bizlere göstermiştir. Kadın annedir, kadın eştir, kadın şefkattir, kadın güçtür, kadın sevgidir. Temsil ettiği her duyguyu gönlünde barındırır” dedi.

“Dünyada eşi benzeri görülmemiş mücadeleler veren fedakâr ve cefakâr kadınlarımız, geçmişte olduğu gibi bugün de büyük bir özveriyle ülkesini, vatanını, milletini muasır bir seviyeye taşımak için büyük bir fedakârlıkla çabalamaktadır” diyen Ekinci, mesajında  şu ifadelere yer verdi:

“Bizler de bu gibi özel günlerde onların sorunlarını, maruz kaldıkları şiddet ve istismarı, ayrımcılığı ortadan kaldırmak için daha farklı neler yapılabilir noktasında buluşmalıyız; çünkü bir kadın ne kadar güçlü olursa şekillendirdiği toplum, millet ve çocuk da o kadar güçlü ve sağlıklı olur. Bu açıdan toplumumuzun temel taşı olan aileyi ve onu ayakta tutan kadınlarımızı güçlendirmek, bilinçlendirmek ve mutlu etmek bizlerin temel görevi olmalıdır. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren kadın ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen her türlü hizmet ve faaliyetin öncüsü olmaya gayret ettik. Bütün projelerimizde, çalışmalarımızda onların fikirlerini, isteklerini ve huzurlarını ön planda tutarak ilerledik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımızın etkin bir şekilde toplumda hak ettiği konuma gelebilmesi adına onlarında dâhil olacağı birçok çalışmayı birlikte yürüteceğiz. Bizim kültür ve inancımız, kadına ve çocuğa her zaman ayrı bir ehemmiyet ve özel bir mertebe kılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta mesai arkadaşlarım ve Viranşehirli kadınlar olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor; karşılıksız sevginin, emeğin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza saygılarımı iletiyorum.”

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci 8 mart kadınlar günü kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı