Advert

Şanlıurfaspor işi sıkı tutuyor

Dünkü 11-0'lık Tarsus galibiyetinin ardından şampiyonluk yolunda fire vermek istemeyen Şanlıurfaspor ara vermeksizin Bayburt hazırlıklarına başladı.

Şanlıurfaspor işi sıkı tutuyor
Şanlıurfaspor işi sıkı tutuyor Admin
Advert

Maç eksiği ile grupta ikinci sırada yer alan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor, ara vermeksizin bu kez Bayburt deplasmanı hazırlıklarına start verdi. Deprem afetlerinin ardından ilk kez deplasmana gidecek takımda herhangi bir sakatlık bulunmazken, bugün kendi tesislerinde hazırlıklarına başlayan takımın antrenmanı yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Isınma ve ardından 5'e 2 top kapmaca ile süren antrenmanda futbolcular daha sonra dar alanda çift kale maç gerçekleştirerek günü tamamladı.

8 GÜNDE 3 MAÇ

11 Mart Cumartesi gerçekleştirilecek Bayburt deplasmanı için galibiyete odaklanan takım maçın ardından önümüzdeki hafta içi bu kez ertelenen Ankaraspor maçı için başkente geçecek. İki deplasman üst üste oynayacak Sarı Yeşille ekip yine önümüzdeki hafta Pazar günü ise kendi sahasında İnegölspor'u konuk edecek. Süreci iyi değerlendirerek en iyi şekilde puan toplamayı hedefleyen takımda moral ve motivasyonun ise yüksek olduğu gözlendi.

urfa çağdaş şanlıurfaspor şampiyonluk antreman hazırlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı