Advert
Advert

Başkan Ekinci, Millet Bahçesi'nde Vatandaşları Dinledi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Eşi Sibel Ekinci ile birlikte Millet Bahçesi'ni gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Ekinci, Millet Bahçesi'nde Vatandaşları Dinledi
Başkan Ekinci, Millet Bahçesi'nde Vatandaşları Dinledi Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin seçim döneminde söz verdiği Millet Bahçesi Projesi tamamlandı. Curcup Deresi üzerinde 260 dönüm alanı kapsayan  Viranşehir Millet Bahçesi, havaların güzel olmasıyla birlikte vatandaşların uğrak yeri oldu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve eşi Sibel Ekinci, içinde Millet Kıraathanesi, mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer aldığı Millet Bahçesi'ni gezerek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Ekinci çifti, sorun ve taleplerini dinledi.

Viranşehir'e 260 bin metrekare daha yeşil alan kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Ekinci, "Viranşehir’imize nefes aldıracak olan bu güzel eser aziz hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Millet Bahçemiz Viranşehir’e çok yakıştı, bu projemiz Viranşehir'imize değer kattı

 Ailelerimiz buraya gelerek zamanlarını güzel bir şekilde geçiriyorlar. Bundan dolayı çok mutluyuz"  dedi.

Millet Bahçesi’ni çok beğendiklerini belirten vatandaşlar da, Millet Bahçesi’ni çok güzel bulduklarını belirterek, bu projeyi ilçede hayata geçiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci millet parkı vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı