Advert
Advert

Şanlıurfalı Kadınlar Ürettikleri Bez Bebekleri Adıyaman’a Gönderdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde yıl boyunca el emeği göz nuru ürünleri maharetli elleriyle üreten ve satılmasıyla ev ekonomilerine yaptıkları bez bebeklerle destek olan Şanlıurfalı kadınlar bu kez ürettikleri bez bebekleri Adıyaman’daki depremzede çocuklara gönderdi.

Şanlıurfalı Kadınlar Ürettikleri Bez Bebekleri Adıyaman’a Gönderdi
Şanlıurfalı Kadınlar Ürettikleri Bez Bebekleri Adıyaman’a Gönderdi Admin
Advert

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin yaraları sarılıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan kadın destek merkezlerinde kurs ve eğitim gören kadınlar Adıyaman’a yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Adıyaman’daki çocuklara atkı, bere, patik, yün yelek gibi ürünleri elleriyle yaparak ulaştıran Şanlıurfalı kadınlar bu kez de hem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye gönderilen çeşitli yardımları hem de yıl boyu ürettikleri el emeği göz nuru bez bebekleri konteyner kentte kalan çocuklara götürdü.

Halfeti Kadın Destek Merkezi kursiyerleri ve gönüllü kadınlar tarafından hazırlanan paketler Adıyaman’da AFAD ve çeşitli kuruluşlar tarafından kurulan çadır kent ve konteyner kentlerde konaklayan çocuklara ve vatandaşlara ulaştırıldı.

Adıyaman’a ilk yardımın Şanlıurfa’dan geldiğini ifade eden bir vatandaş Allah kimseye bir daha böyle günler yaşatmasın yanımızda olan herkesten Allah razı olsun ifadelerine yer verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa adıyaman deprem kadınlar üretim çocuk
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı