Advert
Advert

Başkan Ekinci, Sahada yürütülen çalışmaları inceledi

Mesai kavramı tanımayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe merkezde devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi.

Başkan Ekinci, Sahada yürütülen çalışmaları inceledi
Başkan Ekinci, Sahada yürütülen çalışmaları inceledi Admin
Advert

Üstyapı çalışmaları kapsamında ilçe merkez ve Kırsal mahallelerde yoğun mesai harcayan Viranşehir Belediyesi ekipleri, çalışma sezonunu verimli bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Emiroğlu Mahallesi İsmet Öztop Caddesi ve 1234. Sokakta yürütülen kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilgili birim yetkililerinden bilgi aldı.

Yapılan çalışmaları gezen Başkan Ekinci, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, hayır dualarını istedi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, sorunların çözümü konusunda ellerinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

İlçenin cadde ve sokaklarının modern bir görünüme kavuşturulması için yapılan çalışmaları değerlendiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Merkez ve Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmaları kapsamında hummalı çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Hedeflerinin yılsonuna kadar alt yapısı biten cadde ve sokakların üst yapısını bitirmek olduğunu belirten Başkan Ekinci, Sevdalı olduğu ilçesine hizmet etmekten mutluluk duyduğunun altını çizdi.

Viranşehir’i geliştirmek ve güzelleştirmek adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Ekinci; “Söz verdiğimiz gibi, güzel ilçemizi koltukta değil sahada yönetmeye devam ediyoruz. Bizde mesai kavramı olmaz. Tüm ekiplerimizle birlikte ilçemizin sorunlarını bitirmek, verdiğimiz sözleri yerine getirmek için sürekli sahadayız. Elhamdülillah, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerinin birçoğunu yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. İnşallah sezon sonuna kadar üstyapı konusunda belirlediğimiz hedefe ulaşmış olacağız” dedi.

Mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Emiroğlu Mahallesi sakinleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa başkan ekinci çalışma inceleme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı