Advert
Advert

Tahir Kalkan vefat etti

Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığının pençesinden kurtulamayan Karaköprü eski Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan vefat etti, Acı haberi oğlu Ahmet Kalkan duyurdu

Tahir Kalkan vefat etti
Tahir Kalkan vefat etti Admin
Advert

Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığından dolayı uzun bir süredir tedavi altında bulunan Karaköprü eski   Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan vefat etti.

Sosyal medyadan paylaşımlar yaparak hastalığına tedavi yöntemi bulunması konusunda sık sık paylaşımlarda bulunan Kalkan, bir süre önce durumu ağırlaşınca entübe edilmişti.

Oğlu Ahmet Kalkan sosyal medyadan babasının vefat ettiğini duyurdu.

Tahir Kalkan’ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Aile Mezarlığına defnedilecek.

Aile taziyeleri Karaköprü Gerger Taziye Evi’nde kabul edecek.

ALS HASTALARININ SESİ OLMUŞTU

Tahir Kalkan geçen yıl Ekim ayında yaptığı bir açıklamada,   Türkiye’de yaşayan 10.000 ALS hastası ve ailelerinin talebini gündeme getirerek, 'yaşamsal cihazlar ve malzemelerle ilgili  SGK ödemelerinin güncellenmesini,  Sağlık Bakanlığından tedavi sürecinin başlatılmasını talep etmişti.

TAHİR KALKAN KİMDİR?

Tahir Kalkan, İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürlüğünde 1985-2005 yılları arasındaki  çalışma hayatının ardından sonra bir süre İnsan Kaynakları  Müdürlüğü yaptı. 2010 ile 2016 yılları arasında Karaköprü Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Tahir Kalkan, 2017 yılında Bozova  Belediyesi Başkanlığına kayyım olarak atanmıştı.

urfa çağdaş şanlıurfa tahir kalkan vefat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı