Advert
Advert

Ekinci’den miraç kandili mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Miraç Kandilini tebrik etti.

Ekinci’den miraç kandili mesajı
Ekinci’den miraç kandili mesajı Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; yüreğimizde derin yaralar açan ‘Asrın Felaketi’nin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye daha çok ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaraları sarmaya çalıştıklarını belirterek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecede, üç ayların içerisinde, tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Başkan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Mübarek kandil geceleri beraberliğin, barış ve dayanışmanın öne çıktığı müstesna günlerdir. Bu önemli gecede bol bol dua etmeliyiz Özellikle de ‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan ve Viranşehir’imizin de etkilediği Kahramanmaraş merkezli iki depremle sarsıldığı, on binlerce acı kayıp verdiğimiz bu süreçte kandillerin huzur iklimine, ülke ve millet olarak birbirimize kenetlenmeye ihtiyacımız var. Böyle kadim bir gecede depremzedelere destek olmak manevi huzuru sağlar. Viranşehir Belediyesi olarak ve ülke olarak tüm imkânlarımızla depremden etkilenen vatandaşlarımızın ilk günden bu yana yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bu zor günlerimizde birbirimize sahip çıkmalı, afet bölgesindeki insanlarımıza yardım elimizi uzatmaya devam etmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile tekrar depremde canlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Viranşehirli hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci miraç kandili
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı