Advert

Depremde hasar gören evler incelendi

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede depremden hasar gören evlerde incelemelerde bulundu.

Depremde hasar gören evler incelendi
Depremde hasar gören evler incelendi Admin
Advert

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremden dolayı Viranşehir ilçesindeki bazı evler de zarar gördü. Depremin hemen ardından kriz masası oluşturan Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, burada yapılan değerlendirmelerin ardından ilçede hasar gören evleri ziyaret etti.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, hasarlı evlerde incelemelerde bulundu.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, depremde ağır hasar gören vatandaşların konaklama ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı açıklamada, Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ile birlikte yaptıkları ortak çalışma ile vatandaşların barınma ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gereğinin yapıldığını belirterek, Viranşehir’de depremden etkilenen vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Başkan Ekinci, kurulan teknik ekibin oluşturacağı hasar tespit raporu sonucunda vatandaşlara ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

urfa çağdaş viranşehir deprem yıkılan ev başkan ekinci inceleme hasar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı