Advert

Canpolat: Memleketin hizmeti için beraber olacağız

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Mirdesiler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Canpolat, “Dün nasıl beraberdik, bugün de beraberiz. İnşallah yarın da memleketin hizmeti için beraber olacağız” dedi.

Canpolat: Memleketin hizmeti için beraber olacağız
Canpolat: Memleketin hizmeti için beraber olacağız Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlarla iç içe olduğu ziyaretlerine derneklerle devam ediyor.

Şanlıurfa’daki ve ilçedeki çalışmaları değerlendirdiği istişare toplantılarına devam eden Başkan Mehmet Canpolat, Mirdesiler Derneğini ziyaret etti. Burada dernek başkanı ve üyeleri tarafından karşılanan Başkan Mehmet Canpolat, talep ve önerileri dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla iç içe olduğunu ve her zaman çözüm odaklı çalıştıklarını ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dün nasıl beraberdik, bugün de beraberiz. İnşallah yarın da memleketin hizmeti için beraber olacağız. Ben şükranlarımı tekrardan sizlere teşekkür ederek, arz ediyorum. Burada olmaktan da mutlu olduğumu ifade edeyim. Hepiniz bizim dostumuzsunuz. İlçemizle, kendi işleriyle ilgili eksiklikler noktasında yanımıza geldikleri zaman elimizden geleni her zaman yaptık. Belki fahri olarak zaman zaman sizlere ifade edilmiş olabilir ama bütün samimiyetimle söylüyorum. Bizden bir emriniz var mı, bizi de Mirdesi Derneğinin bir üyesi olarak görebilirsiniz, kabul edebilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.”

Mirdesiler Dernek Başkanı ise üyeleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye başkan canpolat hizmet mirdesler derneği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı