Advert
Advert

Dünya Gençlik Konseyin 'den Kasr-I-Sefa Cafe Ziyaret

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin celep İdari işler başkanı Zeki Sönmez ile Samsun 'dan Genç İş insanı Kadir Baş Kasr-ı Sefa Cafeyi Ziyaret ettiler.

Dünya Gençlik Konseyin 'den Kasr-I-Sefa Cafe Ziyaret
Dünya Gençlik Konseyin 'den Kasr-I-Sefa Cafe Ziyaret Admin
Advert

 İstanbul Süleymaniye'de bulunan Kasri SEFA Cafe Restaurant ' İşletmeciliğini  Mehmet Salih Tamaç  yapmış olduğu mekanda yurt dışı ve türkiyenin her yerinde misafirlerini ağırlıyor .

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ' özel ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını Kasr-ı Sefa Cafe restaurant  olarak teşekkürlerini sundu .

Dünya Gençlik Konseyinin çalışmalarının takipçisi olduklarını ülkemizin gençleri için  her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

KASR-I SEFA, CAFE

Lezzetli ve Özgün Tariflerle Oluşturulmuş Dünya Mutfağı ve Kahvaltı Menüsü Konseptini Modern Dokunuşlarla Harmanlayan Atmosferi ve Kendine Has Tarzıyla Kısa Süre İçerisinde Vermiş Olacağımız Hizmetlerden Popülerlik Kazanacağımızı Planladığımız, Süleymaniye’den İstanbul’un Eşşiz Muazzam Güzeliklerine 360 Derece Açıdan Uzanan Göz Kamaştırıcı Manzarasının Eşlik Ettiği Soframızda, Yanlızca En İyi ve En Taze En Sıcak Muhabbetlerinize Ev Sahipliği Yapıyoruz..

Kasr-ı Sefa Cafe: İşletme Sahibi ve İşleten Mehmet Salih Tamaç

urfa çağdaş dünya gençlik konseyi kasr-ı sefa cafe
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı