Advert

Hilvan’da Eğitime Destek Çalışması

Hilvan Belediyesi öğrencilerin daha iyi imkânlarda eğitim görmesi için ilçedeki okullarda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hilvan’da Eğitime Destek Çalışması
Hilvan’da Eğitime Destek Çalışması Admin
Advert

Sosyal Belediyecilik projeleri kapsamında eğitime destek çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi okullarda bank, kamelya, temizleme, yıkama, boya, badana, çocuk oyun grupları, futbol sahaları ve basketbol sahaları gibi birçok destek çalışması gerçekleştirdi.

Aşağı Ekece İlkokulunda başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen ve ilçedeki eğitimle ilgili her türlü sorunla yakından ilgilenerek çözüm ürettiklerini belirten Başkan Bayık; “Göreve geldiğimiz günden beri ilçedeki eğitim yuvalarında çeşitli çalışmalarda bulunduk. Bugün de eğitime destek projelerimiz kapsamında kırsal Aşağı Ekece İlkokulu'nda yapımını başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarını Mahalle Muhtarı Mehmet Sinan Ray ve AK Parti Mahalle Başkanı Mustafa Reviş ile birlikte yerinde inceledik. Kilitli parke taşı ile döşemesini yaptığımız çalışmanın tamamlanması halinde okulumuz daha modern bir görünüm kazanacak ve öğrencilerimiz daha iyi imkânlarda eğitim görecek. Çalışmalarımızdan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Muhtarımız ve Okul Müdürüne çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş hilvan eğitim destek öğrenciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı