Advert
Advert

Urfa turizminde 2023 hedefleri belirleniyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve vekilleri ile ilgili kurum yetkililerinin katıldığı toplantıda, 2023 yılında ilimizde turizm adına gerçekleştirilecek faaliyetler, görev ve yetki alanları belirlendi; yapılacak olan çalışmalara ilişkin yol haritası çıkarıldı.

Urfa turizminde 2023 hedefleri belirleniyor
Urfa turizminde 2023 hedefleri belirleniyor Admin
Advert

 2023’e Hazırlanıyoruz

Vali Ayhan, İlimizi İslam Dünyası Turizm Başkenti unvanı ile 2023’e hazırlarken, tüm paydaşlarla birlikte çalışmaları eksiksiz yapmaları gerektiğini söyledi.  Sorumluluklarının büyük olduğunu vurgulayan Vali Ayhani İş birliği içinde her kurum üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini vurguladı.

Üst kurul toplantısı süresince hem belediye hem de ilgili kurumlarımızın konu ile ilgili yaptığı hazırlıklar hakkında sunumlar yapıldı. Görüş alışverişinde bulunularak, genel çerçeve belirlendi.

Ortak Paydamız Urfa

Toplantıda konuşan Vali Ayhan, genel çerçeveyi belirlediklerini, gerek yerel, gerek ulusal ve uluslararası boyutuyla ilimizi 2023 yılında yapacakları çalışmalarla en iyi şekilde tanıtacaklarını dile getirdi. Vali Ayhan, şu değerlendirmeyi yaptı:

''İlimizin imkân ve kabiliyetini birlikte değerlendirerek neler yapabileceğimizi ortaya koyduk. 5-6 aylık bir çalışma sonucunda, ocak ayında somut adımlarımızı atarak startımızı veriyoruz. Ve her ay düzenli olarak çalışmalar yaparak, bu atmosferi canlı tutmaya ve daha da geliştirmeye çalışacağız.

2023 Urfa açısından hareketli ve bereketli olacak. Kurumlarımızda dinamik bir şekilde çalışacak. Özellikle turizm sektöründe çalışanlar kendilerini sınamış ve eksikliklerini görmüş olacak. Bizim ortak paydamız Urfa. Dolayısıyla hem belediyelerimiz hem de kurumlarımızın bu süreçte fedakârca çalışacaklarına inanıyorum.”

urfa çağdaş şanlıurfa turizm yetki alanı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı