Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi’nden Çölyak ve Fenilketonüri Hastalarına Hayati Destek

Hastalar, yaşlılar, kadınlar, gençler ve engelliler gibi toplumun dezavantajlı kesimlerine eğitimden sağlığa, gıdadan barınmaya kadar her alanda önemli destek ve katkılar sunarak, sosyal belediyecilikte Türkiye’ye örnek projeler uygulayan Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa’da yaşayan çölyak ve fenilketonüri hastaları için hayati önem taşıyan gıda paketlerini hastalara ulaştırmaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi’nden Çölyak ve Fenilketonüri Hastalarına Hayati Destek
Eyyübiye Belediyesi’nden Çölyak ve Fenilketonüri Hastalarına Hayati Destek Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla temin edilen özel gıda ürünleri kolileri, Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çölyak ve fenilketonüri hastalarının ailelerine dağıtıldı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında, Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ile birlikte ailelerle buluşan Başkan Kuş, Eyyübiye Belediyesi’nin dezavantajlı kesimlerin yanında olmaya devam edeceğinin altını çizerek her türlü desteği bundan sonraki süreçte de vereceklerini belirterek, tüm hastalara şifalar diledi.

Başkan Kuş, yaptığı açıklamada; “Eyyübiye’de dezavantajlı, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz. Bugün de yine çölyak hastası kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz ve inşallah uzatmaya devam edeceğiz. Hassasiyetinden dolayı Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan’a şükranlarımı iletiyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un göreve geldiği ilk günden bu yana dezavantajlı ailelere her türlü desteği verdiğine dikkat çeken Çölyak Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Doğan ise Başkan Kuş ve ekibine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Başkan Doğan yaptığı açıklamada; “Burada 422 çölyak hastamız yaşıyor? Tabi burada belediyemizin bu tarz çalışma yapması ve hastalarımızı önemsemesi çok dikkate alınacak bir husus. Mehmet Kuş Başkanımızın hastalarımızı önemsemesi, takdir edilmesi gereken bir durum. Bu konuda her zaman duyarlılığını ortaya koyarak bizlere destek sunan başta Mehmet Kuş Başkanıma ve Eyyübiye Belediyesi’ne bir kez daha derneğimize kayıtlı hastalarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” İfadelerini kullandı.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Çölyak Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Fenilketonüri Derneği Şanlıurfa Şubesi’nde kayıtlı hastalar ve hasta yakınlarına özel hazırlanmış gıda kolilerini teslim eden Başkan Kuş, kolileri evlerine ulaştırmaya imkânı olmayan ailelere de araç temin ederek evlerine kadar ulaştırdı.

Eyyübiye’de yaşayan ve ihtiyaçları olan özel gıda ürünlerini kendi imkânlarıyla temin edemeyen hastalar ve hasta yakınları da Başkan Mehmet Kuş’a ve yardımların kendilerine ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ettiler.

urfa çağdaş eyyübiye çölyak hasta sağlık gıda katkı yardım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı