Advert
Advert

DGK’dan muhteşem ödül gecesi

Dünya Gençlik Konseyi tarafından düzenlenen Gençliğin ve Girişimcilerin Ödül Gecesi Fatih Ali Emirefendi Kültür Merkezi’nde muhteşem bir gece ile gerçekleşti. Gecede Urfa Çağdaş Gazetesi’ne ödül verildi.

DGK’dan muhteşem ödül gecesi
DGK’dan muhteşem ödül gecesi Admin
Advert

Aziz BUDAK-Urfa Çağdaş/

Dünya Gençlik Koonseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep, Gecede yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Her sektörde başarılı gençlerimiz var. İş adamlarımız var. Sağlıkçılarımız var, avukatlarımız var, güzellik uzmanlarımız var, eğitimcilerimiz var, gazetecilerimiz var. Bu sektörlerde çalışan başarılı girişimcilerimizle gözlem yaparak, araştırarak bu kapsamda bayanları, bayları insanların huzurunda ödüllendirerek haberleri çevresinde okutarak, Google'a düşürerek, insanları aydınlatacağına inanıyorum. Işıkların çevreyi aydınlatacağına inanıyorum. Bu çalışmalarda bize destek veren iş adamlarımız olsun, devlet adamlarımız olsun, maddi manevi yanımızda oldukları için çok mutluyum. Dünya Gençlik Konseyi olarak yapılan faaliyetleri anlatarak 2022/2024 mesleki eğitim ve aile bağları projemiz bir parçası olan gençliğe katkı ve girişimcilik adı genç başarılı gençleri bularak, topluma kazandırmak, yetenekli gençleri iş insanları ile bir araya getirerek, onları iş dünyasının birer yıldızı yapma adına ve ailelere olan bağlarını daha kuvvetli yaparak birçok öğrencimizi, ailemizi davet ettik ki, gençleri aileleriyle birlikte bağları daha kuvvetli olsun. Bu işi kazanan ailelerimiz, milletimiz, devletimiz adına hayırlı işlerde  ve görevlerde olmasını teşvik etmek adına bu geceyi düzenliyoruz. Okuyan, okumayan gençlerin, topluma entegre etmemiz gerekiyor. Adi vakalar çok olması nedeniyle denetim serbestlik araştırmalarımız sonucu burada kaybolan genç yıldızlarımızı bulacak ve sosyal hayata döndürmeye çalışıyoruz. Tüm yönetim kurulu üyelerim, misafirlerimiz ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Ödül Alan Gençler

 - Pınar Çalışkan Gelecegin İç Mimarı - Yağmur Akbaba Gelecegin Hukukçusu - Saadet Kerimova Geleceğin Oyuncusu - Yagmur Cindir Geleceğin Modacısı

- Derya Cenger Gelecegin Oyuncusu- - Elif İpek Çokçeken Gelecegin Oyuncusu - Seyid Muhammed Çağlayan Geleceğin Oyuncusu -- Sinan Albayrak Gelecegin Oyuncusu

- Zeynep Birgül Geleceğin Oyuncusu -- Ali Karaçete Geleceğin Sporcu - Alperen Avcı Geleceğin Sporcu - Volkan Gökçe - Atakan Medet Tufan - Elif Nur Piri

- Sedanur Bozkurtlu - Fatoş Parlak - Yunus Emre Kaya - Hüsna Seval Dalga - Nisa Koşar - Abdullah Kuruderviş - Musa Emin Baltacı - Abdullah Demir Başarılı Eğitimcileri Ödül Alan1- Kudret Armağan (Eğitim Gönüllüsü-Akademisyen) - Erhan Köçer (Eğitimci- Okul Sınıf Öğretmeni) - İlyas Çağlayan (Şifa Niyeti Tiyatro Atölyesi)

- Elif Kılıç ( Moda Tasarımcısı)

 Başarılı Sağlıkçılardan Ödül Alan

 -İmran Koçman Odyoloji Bölümü Uzmanı (Emel İşitme Merkezi Uz.) - H.buse Özcan Odyoloji Bölümü Uzmanı (Emel İşitme Merkezi Uz.)

 Görsel Sanat Ödülü Alan Kum Sanatçısı

Ömer Faruk Elmas

 Başarılı Genç Müzik Sanatçıları Ödül Listesi

Pamuk Pars- Grup Şamata ( Aykut Aksöz-Vedat Koçak-İlker Vurmaz-İsmail Vurgun)

Medya Dalında Ödül Alanlar

Urfa Çağdaş Gazetesi Aziz Budak ve Balkırköy Haber Gazetesi

 Sanatçılarımız Gecemizi Şereflendirdiler

 Müzik ruhun gıdası, müzikle içimizi açan, hayallerimizi dünyamıza taşıyan, içimizi oynatan, kıpır kıpır yaptıran sanatçılarımız, misafirlerimiz vakit dar olunca, az öz eğlendirdiler. Müzikleri ile kulağımızın pasını açtılar. Sıra gecesi sanatçısı Surkentli Mehmet ve Pamuk Park, Grup Şamata, Kum sanatçısı kum ile resim yaparak, gençlerin ufkunu açtı. Sanat hakkında becerilerini koydular. Sanatçının başarısını gördüler. Bu işin başı sabırdır, sevmektir, inanmaktır.

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ HAKKINDA

Dünya Gençlik Konseyi Uluslar arası Sivil Toplum Kuruluşu adı ile 2015 yılında İstanbul Fatih 'de

Genel Başkan Hüseyin Celep öncülüğünde kurulmuştur

Faaliyet Alanımız: İş, Eğitim Öğrenim ve Meslek edinme dayanışma kuruluşudur

Türkiye ´de 3 Bölge Başkanlığı Marmara, Ege, Güneydoğu ve İstanbul başta olmak üzere yurt içinde

17 il Temsilciliği ile  70.000 bin üyesi bulunmaktadır.  İstanbul Valiliğin kayıtlı genel merkez ofisleri

İSTANBUL-ANKARA-K.K.T.C Yurt Dışında8 Ülke Temsilciliği

KKTC- AZERBAYCAN- ALMANYA- BELÇİKA-HOLLANDA- FRANSA- İNGİLTERE-SOMALİ   

Dünya Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu

 Genel Başkan Hüseyin Celep

Bşk Yrd. Hüseyin Akgün

Bşk  Vekili Necdet Şengezer

Genel Sekreter Mustafa Özgür

Denetleme ve Disiplin Kurulu Bşk Orhan Eyibil

Genel Hukuk İşleri Sorumlusu Av Ekrem Çatalkaya

Bşk Yrd Basın Sözcüsü Osman Köse

KKTC Basın Medya Bşk Onur Can Çakırsoy

Kültür Sanat İşleri Bşk İlyas Çağlayan

İdari İşler Bşk Zeki Sönmez

Sayman Sinem Katrancıoğlu

urfa çağdaş dünya gençlik konseyi ödül töreni
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı