Advert

Acil Hizmetler Yüz Akı Hizmetlerdir.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle 112 Acil İstasyonlarını ziyaret ederek, Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli personellerle sohbet edip, verilen hizmetleri yerinde inceledi.

Acil Hizmetler Yüz Akı Hizmetlerdir.
Acil Hizmetler Yüz Akı Hizmetlerdir. Admin
Advert

Ülkemizde hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin tanıtımı ve konu hakkında farkındalığın arttırabilmesi amacıyla 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası olarak kutlanmaktadır.

Sağlık hizmetleri sunumunda ayrı bir öneme sahip acil sağlık hizmetleri, kaliteyi artırmak için farklı ulaşım araçlarını bünyesinde toplamıştır. Ayrıca her geçen gün gelişen teknolojik alt yapısı, acil sağlık istasyonları ve profesyonel sağlık ekibi ile her an göreve hazır bir şekilde hizmet vermektedir. Bu Kapsamda Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binasındaki 112 Acil sağlık istasyonlarını ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, “Burada iki istasyonumuz dört nakil birimimiz var. Buradaki arkadaşları “1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası” nedeniyle ziyaret ederek tebrik ettik. Acil hizmetler yüz akı hizmetlerdir. Acil Sağlık hizmetleri tüm Türkiye’de homojen, çok başarılı oturmuş bir sistem, yeterli ekipman, yeterli araçla, yeterli ambulansla, hizmet eden, sağlık hizmet sunumumuzdaki önemli parçalardan biridir. Bütün Türkiye’de başarıyla eksiksiz dünya standartlarının üstünde bir hizmet anlayışı ile devam etmektedir. Bu sistem dünyada da ilk sıralarda belki de ilk olarak yer almaktadır. Bu hizmetlerin inşallah daha da artarak devam etmesini diliyoruz.

Bu vesileyle; 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmaması ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında halkımızın duyarlı olmasını istiyoruz.

Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli tüm sağlık çalışanlarımızın “Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını” kutluyorum dedi.

İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm’e Acil Sağlık hizmetleri istasyonları ziyaretinde Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Ögr. Üyesi Dr. Faruk Günak Acil sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yılmaz Gerger, Destek Hizmetleri Başkanı Halil Beyazkendir eşlik etti.

urfa çağdaş şanlıurfa acil servis sağlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı