Advert
Advert

Baydilli Öğretmenleri Unutmadı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler Gününde okul ziyaretiyle öğretmenlerle buluşup öğretmenler gününü kutladı. Başkan Baydilli öğretmenlere karanfil ve kitap hediye etti

Baydilli Öğretmenleri Unutmadı
Baydilli Öğretmenleri Unutmadı Admin
Advert

Eğitime her zaman önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul ziyaret gerçekleştirerek öğretmenlerle buluştu. Başkan Baydilli ilçedeki Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenleri kutlarken, taleplerini ve sorunlarını dinlerken ziyarette öğretmenlere karanfil ve kitap hediye etti. Başkan Baydilli okuldaki sınıfları da dolaşarak öğrencilerle bir araya gelirken, öğrencilerle bir süre sohbet edip eğitimin ve kitap okumanın öneminden bahsetti.

Başkan Baydilli, öğretmenlerin çok kutsal bir görev icra ettiklerini ifade ederek, eğitime olduğu gibi eğitimin baş aktörleri olan öğretmenlere de her zaman destek vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli şunları söyledi:

"Bizim için önemli olan, öğretmenlerimizin ülkemiz için, milletimiz için hayırlı gençler yetiştirmesidir. Bizler de bu konuda onların her zaman yanında olacak, desteğimizi onlara göstereceğiz. Bugün de ilçemizdeki Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesini ziyaret edip buradaki öğretmenlerimizi tebrik ettik. Öğretmenlerimizle bir süre oturup sohbet ettik eğitimden ve kitaptan bahsedip fikirlerini, taleplerini dinledik. Kıymetli öğretmenlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve memnuniyet duyduk.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. İnşallah öğrencilerimiz, çocuklarımız onların ellerinde güzel bireyler olarak yetişip vatana millete hayırlı olacaktır. İyi bir nesil yetiştirme adına emek veren, fedakârlık gösteren değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum."

urfa çağdaş karaköprü başkan baydilli öğretmenler günü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı