Advert

Bu kez şarkılar onlar için söylenecek

Avrupa Müzik Topluluğu "Size söyleyeceklerimiz var" sloganı ile 23 Kasım da yeniden düzenleyeceği özel bir yardım konserinde yeniden müzik severlerle buluşuyor. Sayılı günlerin kaldığı konser ücretsiz olacak. Konser öncesi toplanan yardımlar Sokak Lambası Derneği ile vatandaşlarımıza ulaştırılacak.

Bu kez şarkılar onlar için söylenecek
Bu kez şarkılar onlar için söylenecek Admin
Advert

Yardım konseri için aylardır aralıksız çalışmalarını sürdüren Avrupa Müzik Topluluğu 23 Kasım gecesi için harıl harıl çalışıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için misafirlerin yanlarında getirecekleri gıda malzemeleri ( paket bazlı pirinç, şeker,makarna vb.) yardım malzemeleri ( giysi, ayakkabı vb.) veya nakit desteği ile tüm yardımlar orada Sokak Lambası Derneğine yapılabilecek.

İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence dünyasına farklı bir konsept ve boyut katmak amacıyla hareket eden Avrupa Müzik Topluluğu, Şişli Cemil Candaş Kültür merkezinde saat 20:00 da başlayacak olan konser  ile "Aşk olsun" temasıyla tüm sanatseverlerin karşısında olacak.

Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Selda Özer, tüm herkesi bu konsere beklediklerini söylerken, böylesi anlamlı ve sosyal sorumluluk projesi çatısı altında  buluşmanın heyecanını yaşadıklarının altını çizdi.

urfa çağdaş avrupa müzik topluluğu konser müzik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı