Advert

Çocuklar Dijital Sinemada Doru Çizgi Filmini İzledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Dijital Sinema salonu Kadın Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki kadın destek merkezlerinde kurs ve eğitimlerden yararlanan kadınların çocuklarını ağırladı. Çocuklara Doru çizgi filmi izletilirken çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Çocuklar Dijital Sinemada Doru Çizgi Filmini İzledi
Çocuklar Dijital Sinemada Doru Çizgi Filmini İzledi Admin
Advert

Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle kente kazandırılan Şair Nabi Dijital Sinema Salonu çocukların ve gençlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Dijital sinemada bir araya gelen çocuklara çok sevdikleri Doru animasyon çizgi filmi izletildi.

Her hafta bir sinema filmi veya çocukların izlemek istedikleri animasyon çizgi filmlerini beyaz perdeye yansıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez de çocukların izlemekten büyük keyif aldığı Doru animasyon türündeki çizgi filmi izletildi.

Çocukların keyifli dakikalar yaşadığı film gösteriminde ücretsiz patlamış mısır ikram edilirken çocuklar Doru animasyon çizgi filmini büyük bir keyifle izledi.

Yaklaşık 1 saat süren sinema gösterimi sonrası çocuklar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e kendilerine bu imkânı sağladığı için teşekkür ettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa çocuklar sinema doru filmi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı