Advert

Balık Adamlara İlk Yardım Eğitimi Verildi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Gurup Amirliği Şube Ekiplerine Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil sağlık hizmetleri başkanlığı eğitim birimi tarafından "Temel İlk Yardım" eğitimi verildi.

Balık Adamlara İlk Yardım Eğitimi Verildi
Balık Adamlara İlk Yardım Eğitimi Verildi Admin
Advert

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı gurup amirliği şube ekipleri her iki yılda bir düzenli olarak aldıkları ilk yardım eğitimini tamamladı. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil sağlık hizmetleri başkanlığı eğitim merkezinde gerçekleşen eğitime dalgıç polisler katıldılar. Kursiyerlere 16 saatlik teorik eğitimle birlikte, maketler üzerinde pratik uygulamalar yaptırılarak aldıkları teorik eğitimin pekiştirilmesi sağlandı. 2 gün boyunca, gruplar halinde süren eğitimlerde, temel yaşam desteği, hava yolu tıkanıklığı, kanamalar ile hasta ve yaralı taşıma tekniği ile ilgili konularda bilgiler verildi. Olay yerinde sağlık ekiplerinin gelmesi için beklendiği sırada müdahale edebilmek için eğitim aldıklarını belirten dalgıç polisler bizler için bir can kurtarmak her şeye bedeldir dediler.

Su altı grup amirliği şube ekipleri her iki yılda bir düzenli olarak İlk yardım eğitimi almaktadırlar, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil sağlık hizmetleri başkanlığı tarafından sınavda başarılı olan katılımcılara ilk yardım Eğitimi sertifikası verildi.

urfa çağdaş şanlıurfa balık adam eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı