Advert
Advert

Viranşehirli Sporcu Göğsümüzü Kabarttı

Antalya'da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında hem Viranşehir'i hem de Türkiye'yi temsil eden Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban, Türkiye şampiyonu ve Dünya 4’üncüsü oldu.

Viranşehirli Sporcu Göğsümüzü Kabarttı
Viranşehirli Sporcu Göğsümüzü Kabarttı Admin
Advert

14-23 Ekim'de Antalya'da düzenlenen "43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası”na Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban da katılım sağladı. Geçtiğimiz mart ayında Eskişehir’de düzenlenen 2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olmayı başaran Evindar Daban, Antalya'daki şampiyonada da gösterdiği başarılı mücadele ile göğsümüzü kabarttı.

Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcusu, 54 ülkeden sporcuların katıldığı şampiyonada 15 yaş 70+’da Yarı Finalde Norveç’li rakibine yenilerek Dünya 4’üncüsü oldu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Dünya 4’üncüsü olmayı başaran sporcuları Evindar Daban ve Antrenörü Şükrü Güngör’ü tebrik ederek,  genç sporcunun elde ettiği başarının ardında disiplin, emek ve azmin olduğunu söyledi.

Sporcularının başarıdan başarıya koşmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Ekinci, “Genç sporcularımızdan Evindar Daban, Antalya’da düzenlenen şampiyonada elde ettiği Dünya 4’üncülüğü ile bizleri gururlandırdı. Kendisini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Viranşehir Belediyesi olarak, ilerleyen süreçte hem kulüp hem de sporcularımız bazında daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen başta Antrenör Şükrü Güngör olmak üzere

herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

urfa çağdaş viranşehir bilek güreşi şampiyona
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı