Advert
Advert

Şanlıurfa 63 Masterler Antalya’da İlimizi temsil edecek

Master takımları Antalya’da düzenlenecek olan turnuvada buluşacaklar. Şanlıurfa’yı her yıl olduğu gibi bu yılda 22 ve 26 Ekim 2022 tarihinde Antalya düzenlenecek olan Uluslararası en iyi Masterler turnuvasında Şanlıurfa’yı 63 Masterler takımı temsil edecek.

Şanlıurfa 63 Masterler Antalya’da İlimizi temsil edecek
Şanlıurfa 63 Masterler Antalya’da İlimizi temsil edecek Admin
Advert

Bir yanda Şanlıurfa’da ilk kez düzenlenen Elit Masterler ligi başlarken bir yandan da kulağımız Antalya’da olacak.

Antalya düzenlenecek olan Uluslararası en iyi Masterler turnuvasında öncesi Şanlıurfa 63 Masterler Kulüp Başkanı Mehmet Polat yaptığı açıklamada Şanlıurfa’yı her yıl olduğu gibi bu yılda en iyi şekilde temsil ederek Şanlıurfa’ya kupa ile dökeceklerini söyledi.

Başkan Polat şu açıklamada bulundu, “Bölgenin ve Urfa’nın en elit takımı son şampiyonu Ekim ayinin 22 ile 26 tarihleri arasında Urfa’mızı Antalya’daki uluslararası en iyi Masterler turnuvasında temsil edecektir.

Bu vesile ile takımımıza sponsor olan Menessa Hırdavat Temizlik Ltd. Sti. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yoldaş’a Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e, ilçe Belediye Başkanlarımıza, bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim’e Karaköprü Belediyespor başkanı Mustafa Aslan’a, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Takım Kaptanımız Hasan Karataş’a, Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu’na, Saha Tahsisleri Komsunda Değerli Hocamız Hasan Keser’e  Kulüp Yenice Tesis Sorumluları Yusuf Bengi Ve Hamza Doğan Hocalarımıza, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Tesisleri Çalışanlarına Sürekli Yanımızda Bulunan Değerli Basın Mensupları Kadir Köseler ve Aziz Budak’a takımım Adına teşekkür ederim” dedi.”

urfa çağdaş şanlıurfa 63 masterler antalya turnuva
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı