Advert
Advert

Viranşehir Belediye Sporcusu, Ülkemizi Temsil Edecek

Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban, Antalya'da yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında hem Viranşehir'i hem de Türkiye'yi temsil edecek.

Viranşehir Belediye Sporcusu, Ülkemizi Temsil Edecek
Viranşehir Belediye Sporcusu, Ülkemizi Temsil Edecek Admin
Advert

14-23 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek "43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası"na  Viranşehir Belediyesi Bilek Güreşi Sporcularından Evindar Daban da katılacak. Geçtiğimiz mart ayında Eskişehir’de düzenlenen 2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye 1’incisi olmayı başaran Evindar Daban, Antalya'daki şampiyonaya gitmeden önce Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik ve Antrenör Şükrü Güngör'ün de eşlik ettiği ziyarette; Başkan Ekinci, genç sporcuya 43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası"nda başarılar diledi.

Viranşehir'de böylesi başarılı sporcuların yetişmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Ekinci, "Sporcumuz Evindar Daban'ın bu turnuvada Viranşehir'imiz ile ülkemizi, en başarılı şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Viranşehir'de göreve geldiği günden beri gençliğe yönelik önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve bundan sonra da yatırımlarının devam edeceğini dile getiren Başkan Ekinci, attıkları bu adımlarla Viranşehir'de başarılı sporcuların sayısının artacağına vurgu yaptı.

Sporcu Evindar Daban ve Antrenörü Şükrü Güngör de, kendilerine verilen destekten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür ederek, Antalya'daki şampiyonadan başarılı bir sonuçla döneceklerinin sözünü verdiler.

urfa çağdaş viranşehir bilek güreşi evindar daban sporcu şampiyona
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı