Advert

Karaköprü Kırsalında Üstyapı Çalışmaları Sürüyor

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı kırsal mahallelerde üstyapı çalışmaları kapsamında köy içi yollara stabilize malzeme serimi çalışması yaparak mahallenin kış aylarında çamurdan arınmasını sağlıyor

Karaköprü Kırsalında Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
Karaköprü Kırsalında Üstyapı Çalışmaları Sürüyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere hizmetlerini aralıksız bir çalışmayla sürdürüyor. Kırsalda üstyapı çalışmaları kapsamında yolları bozuk olan mahallelerde stabilize malzeme serimiyle yolları yenileyen Karaköprü Belediyesi Kırsal İşleri Müdürlüğü ekipleri kış ayları gelmeden kırsal mahallelerdeki bozuk yolların tamamını yenilemeyi hedefliyor. 

Küçük Alanlı Kırsal Mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme serimi çalışması yapan ekipler vatandaşların kış aylarında çamurlu yollarda kalmalarının önüne geçiyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yoğun bir mesai harcayan kırsal ekipleri kış ayları öncesi çamurlu yol kalmaması için çalışıyor.

Başkan Metin Baydilli kırsal mahallelerin kış aylarında çamurlu yol sorunu yaşamasını istemedikleri için yolları sorunlu olan her mahalleye hizmet götürdüklerine değinerek çalışmaların aralıksız bir şekilde süreceğini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Küçük Alanlı Mahallemizde köy içi yolların bozuk olması nedeniyle kırsal ekiplerimiz yol yenileme çalışması gerçekleştiriyor. İnşallah kış aylarına kadar da yollarında sorun olan mahallelerimizin hepsinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı kırsal ekiplerimize ve desteklerinden dolayı kırsaldaki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Küçük Alanlı Mahalle Muhtarı Halit Demir ise mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar için Başkan Baydilli’ye ve ekibine teşekkür ederken, Karaköprü Belediyesinin her ihtiyaç veya sıkıntıda kendilerine yardımcı olduğunu, hizmet getirdiğini ifade etti. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Küçük Alanlı Mahallesinin ardından program dahilinde gerekli mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürecek.

urfa çağdaş karaköprü kırsal mahalle stablize yol yapımı malzeme serimi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı