Advert
Advert

Anne ve Oğlu Aynı Sıraları Paylaşacak

Şanlıurfa’da 43 yaşındaki anne Ayşe Sıdıka Baygeldi, üniversiteyi kazanan oğlu ile birlikte aynı sıraları paylaşacak. Yıllardır kurduğu üniversite hayalini oğlu ile birlikte Harran Üniversitesinde gerçekleştiren anne, mutlu olduğunu dile getirdi.

Anne ve Oğlu Aynı Sıraları Paylaşacak
Anne ve Oğlu Aynı Sıraları Paylaşacak Admin
Advert

İki çocuk annesi Ayşe Sıdıka Baygeldi, 20 yılı aşkındır süregelen üniversite hayalini gerçekleştirmek için18 yaşındaki oğlu ile birlikte Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girdi. Girdiği sınavdan başarılı olan anne veoğlu tercih formunda sadece Harran Üniversitesi’ni yazdılar.Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte anne ve oğlu aynı fakültede aynı bölümü kazandı.

Azimli anne Ayşe Sıdıka Baygeldi, ortaokul ve liseyi kendi imkânlarıyla açık öğretimde dereceyle bitirdi. Ardındanüniversite sınavında da başarılı olarak Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde oğlu ile birlikte aynı bölümü tercih etti.

Kamu YönetimiBölümündeaynı sıralarda eğitim görecek olan anne Ayşe Sıdıka Baygeldive oğlu Nuri Baygeldi,birlikte okumanın heyecanını yaşayacak. Anne, hayalini kurduğu üniversitede oğluna eşlik ederek birlikte4 yıl boyunca aynı sıraları paylaşacak.

Oğlu ilebirlikteHarran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesindeki okuluna gidip gelen anne Sıdıka Baygeldi, okumanın yaşının olmadığını ve herkesin okuması gerektiğini söyledi. Baygeldi, Harran Üniversitesi’nde öğrenim göreceğinden dolayıda çok mutlu olduğu dile getirdi.

urfa çağdaş harran üniversitesi anne oğul okuma eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı