Advert
Advert

Muhtaç aileler yararına kermes açıldı

Şanlıurfa Umut Kervanı tarafından yetim, muhtaç, mağdur ve kimsesizler yararına kermes düzenlendi.

Muhtaç aileler yararına kermes açıldı
Muhtaç aileler yararına kermes açıldı Admin
Advert

Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, yüzlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Şanlıurfa Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Umut Kervanı, Haliliye ilçesinde bulunan Topçu Meydan’ında fakir ve muhtaç ailelerin yararına kermes düzenledi.

Düzenlenen kermesle ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Umut Kervanı Derneği Başkanı Mahmut Çelik, kermesin bir hafta süreceğini, gelirinin tamamının mağdur ve ihtiyaç sahiplerine verileceğini söyledi.

İhtiyaç sahipleri yararına açılan kermese herkesi davet eden Çelik; "Umut Kervanı olarak fakir ve muhtaç aileler yararına Topçu Meydanı'nda kermes düzenliyoruz. Kermese katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Kermesimiz bir hafta devam edecek. Tüm hayırseverlerden kermesimize destek vermelerini bekliyor ve herkesi bu hayra davet ediyoruz. Urfa'daki tüm halkımız gerek kermeste alışveriş yaparak gerekse kermese destek vererek katkıda bulunabilirler. Kermesimiz pazar gününe kadar açık olacaktır. Halkımız giyim, yiyecek, ayakkabı ve tüm zücaciye ihtiyaçlarını buradan karşılayabilirler. Kendi alışverişlerini yaparken fakir ve muhtaç ailelere destek olmuş olacaklar. Tüm halkımızı tekrardan kermesimize davet ediyor ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa muhtaç aile kimsesizler kermes ev eşyası
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı