Advert

Zabıta Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Viranşehir'de yapıldı

Zabıta hizmetlerinin daha etkili yürütülmesi sorunların tespiti ve çözümüne yönelik her ay bir ilçede düzenlenen zabıta müdürleri koordinasyon toplantısının 8'incisi, Viranşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Zabıta Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Viranşehir'de yapıldı
Zabıta Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Viranşehir'de yapıldı Admin
Advert

Zabıta Daire Başkanlığının koordinesinde Viranşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca ile Büyükşehir ve ilçe zabıta müdürleri katıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, toplantıda yaptığı konuşmada, Zabıta Daire Başkanlığı'nın Zabıta Müdürleri Toplantısını Viranşehir'de yapmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, toplantının Şanlıurfa için hayırlı olmasını diledi.

Belediye ile vatandaş arasında köprü görevi gören Zabıta teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Ekinci,  "Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini dinleyen, güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturan zabıta teşkilatlarımız, gece gündüz özveri ve fedakârca çalışmalarını yürütüyor. 

Belediyelerimizin kolluk birimi olarak, yaşamımızın kolaylaşması,  esenliğin ve düzenin sağlanması için görev yapan Zabıta ekiplerimize kolaylıklar diliyor ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, toplantıda yaptığı konuşmada, Büyükşehir ile ilçe belediye zabıta müdürlükleri arasında birlik  beraberliği sağlamak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Sorunlara ortak akılla çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, "Zabıta müdürleri koordinasyon toplantımızı her ay bir ilçede düzenliyoruz, 8. toplantımızı Viranşehir'de yapıyoruz.  Evsahipliğinden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye ve İlçe Zabıta Müdürümüz Fettah Gürün'e teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Müdürü Mehmet Satıcı, toplu taşıma hizmeti veren halk otobüsleri ile ticari taksi ve servislere yönelik denetimler hakkında bilgi verdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı