Advert

Yılsonuna Kadar Yüzlerce Sokak Yenilenecek

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle doğalgaza kavuşarak, önümüzdeki kış rahat ve konforlu ısınmayla tanışacak olan mahallelerde, kazı nedeniyle bozulan cadde ve sokakları yenileme çalışmaları devam ediyor.

Yılsonuna Kadar Yüzlerce Sokak Yenilenecek
Yılsonuna Kadar Yüzlerce Sokak Yenilenecek Admin
Advert

Şanlıurfa'daki 2,5 milyona varan nüfusun 400 bininin yaşadığı Eyyübiye'de, son bir yıl içerisinde 10 mahalleye doğalgaz ulaştırılması için, Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un girişimleriyle büyük bir çalışma başlatıldı.

Aksa Doğalgaz'ın şebeke tesis işlemlerini tamamladığı cadde ve sokaklara yönelen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri, doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan 80 bin metrekare kilitli parke taşı yenilemesi yaptı.

Yüzlere sokağın yolunu yenileyen Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına Hayatı Harrani, Ruha ve Eyüpkent Mahallelerinde devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, doğalgaz şebeke çalışmaları devam eden Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz mahalleleriyle birlikte yılsonuna kadar 100 binlerce metrekare daha kilitli parke taşı yenilemesi planlıyor.

Evlerine doğalgaz ulaşmasından büyük mutluluk duyan vatandaşlar, bozulan yollarının hızlıca yapılmasından dolayı Başkan Mehmet Kuş'a ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür ettiler.

urfa çağdaş eyyübiye doğalgaz mahalle kazı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı