Advert
Advert

Magazin Dünyasını Karıştıracak Haber

Onur Akay Medya'dan Barış Durak'ın magazin dünyasını karıştıracak bir habere imza attı.

Magazin Dünyasını Karıştıracak Haber
Magazin Dünyasını Karıştıracak Haber Admin
Advert

Barış Durak’ın, bir iddiaya dayandırarak yaptığı haber, magazin dünyasına bomba gibi düştü. İsminin açıklanmasını istemediği bir söz yazarının iddiasını haberine taşıyan Barış Durak, ABD'de yaşayan ve hakkındaki davadan etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan iş insanı Reza Zarrab'ın söz yazarlığı ile müzik yapımcılığı da sahte çıktı.

Rezza Zarab’ın söz ve müziği kendi adına olan şarkıları, para karşılığında başka söz yazarı ve müzik yapımcılarından satın alarak kendi yazmış ve yapmış gibi magazşn dünyasına girdiği iddilarının yer aldığı haberde Ebru Gündeş ile de bu şekilde yakınlaşıp evlendiği ileri sürüldü.

Barış Durak, haberinde konuyla ilgili olarak isminin açıklanmasını istemeyen bir söz yazarı ile görüştüğünü ve “ Zarrab bana da geldi. Ama ben bunu kabul etmedim” dediği iddiayı aktardı.

Barış Durak’ın OnurAkayMedya’daki haberinden sonra Reza Zarrab'ın iddialara nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Bu arada Reza Zarrab, İbrahim Tatlıses‘in henüz çocukken meşhur ettiği şarkıcı Günel ile 2000 yılında Bakü’deyken başlayan bir aşk yaşamıştı. Ebru Gündeş ile evliliğini bitiren ve adı Hadise ile de anılan Zarrab, en son ABD yargılandığı davada itirafçı olmuş ve serbest kaldıktan sonra da at çiftliği satın aldı basında haber olmuştu.

urfa çağdaş magazin dünuası şarkı sözü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı