Advert

Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı kırsal mahallelerde köy içi yollara stabilize malzeme serimi çalışması yaparak mahallenin kış aylarında çamurdan arınmasını sağlıyor

Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor
Karaköprü Kırsalında Yollar Kışa Hazırlanıyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere yatırım ve hizmet götürmeye devam ediyor. Uzak yakın demeden ilçenin her yerindeki vatandaşlara hizmet eden Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerin tozdan ve çamurdan arınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yusufkuyu Kırsal Mahallesinde stabilize malzeme serimi çalışması yaparak vatandaşların kış aylarında çamurlu yollarda kalmalarının önüne geçiyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından verilen talimatla kış aylarına girmeden çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yaparak yolları yeniliyor.

Kırsalda dokunmadıkları mahalle ve sokak kalmadığına dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “90 mahalle ve 86 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşkemizin hepsine hizmet götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Özellikle kış aylarında mahallelerimizin köy içi yollarında çamur sıkıntısı oluşmaması için stabilize malzeme serimi yapıp çamur ve toz ihtimalini ortadan kaldırıyoruz.

İnşallah kış aylarına kadar da yollarında sorun olan mahallelerimizin hepsinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı kırsal ekiplerimize ve kırsaldaki muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yusufkuyu Mahalle Muhtarı Bahri Uşaklı da mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar için Başkan Baydilli’ye ve ekibine teşekkür etti. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yusufkuyu Mahallesinin ardından program dahilinde gerekli mahallelerde yol yenileme çalışmalarını sürdürecek.

urfa çağdaş karaköprü yol yapımı vatandaş hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı